Здравейте колеги.
От доста време размишлявам (не че съм някакъв левент на мисълта) и умувам (съвсем безуспешно) що за жипара да си взема.
Машинката ще се ползва за следното:
1. Транспорт на многочислената фамилия (обем, комфорт, и висока сигурност)
2. Пикник край пътя. (Без да се влиза на дълбоко в "пачата на вещицата" (поздрав за тези които обичат Стругацки)).
3. Лов и риболов (лек офроуд без да се катери връх Ботев)
Избора ми се е спрял на две японски и една "немска"
1. МицубУш (2,8ТДИ автоматик; 2,5ТДИ; Бензиновите)
2. Тойотка (3.0ТДИ). Много скъпо тва чудо...
3. Фронтерка (2,2 бензин). Щото нямам много стотинки.
Интересува ме, до колко подобни агрегати (говорим за машини 95-98 ) с навъртян стаж от поне 250-300 000 (по данни на търговеца двойно по малки, но нека бъдем реалисти) имат нужда от ремонти и какви са те (ако кажете и цени ще си направя многостранна сметка
)
Ще ви бъда благодарен ако в тази тема изкажете мнения, до колко здрави са машини с подобни силови агредати, съответните им раздатки, предавки и всичко което не знам (а последното е една голяма вселена).
От доста време размишлявам (не че съм някакъв левент на мисълта) и умувам (съвсем безуспешно) що за жипара да си взема.
Машинката ще се ползва за следното:
1. Транспорт на многочислената фамилия (обем, комфорт, и висока сигурност)
2. Пикник край пътя. (Без да се влиза на дълбоко в "пачата на вещицата" (поздрав за тези които обичат Стругацки)).
3. Лов и риболов (лек офроуд без да се катери връх Ботев)
Избора ми се е спрял на две японски и една "немска"
1. МицубУш (2,8ТДИ автоматик; 2,5ТДИ; Бензиновите)
2. Тойотка (3.0ТДИ). Много скъпо тва чудо...
3. Фронтерка (2,2 бензин). Щото нямам много стотинки.
Интересува ме, до колко подобни агрегати (говорим за машини 95-98 ) с навъртян стаж от поне 250-300 000 (по данни на търговеца двойно по малки, но нека бъдем реалисти) имат нужда от ремонти и какви са те (ако кажете и цени ще си направя многостранна сметка

Ще ви бъда благодарен ако в тази тема изкажете мнения, до колко здрави са машини с подобни силови агредати, съответните им раздатки, предавки и всичко което не знам (а последното е една голяма вселена).
Коментар