Здравейте,
Ще помоля за помощ при избор на превозно средство!
Питам именно тук защото знам, че хората от този форум са със сериозен опит по въпросите, които имам и ще съм благодарен да го споделят.
При бюджет 4-5000 лв. Искам къса база 4х4 с клима.
Годишен пробег 30-40000км. 95% асфалт.
Търся най-доброто съотношение м/у;
-издържливост
-разходи за подръжка(цени на резержи асти нови/втора употреба)
-комфорт и поведение на пътя при нормална скорост 90-120 km/h
Причината да не търся кола 4х4 е периодично излизане извън пътя(само по селски пътища) и все по- често каране в балкана при зимни условия.
Вярвам, че всяка една джипка ще се справи по-добре от кола при тези условия въпреки факта, че основно ще се кара по асфалт.Гледах и HR-V-то понеже смятам, че е може би е добър избор за това за което ми трябва, но изобщо не го познавам и затова моля за мнения.
Благодаря на всички, които ще намерят време да споделят нещо.
Ще помоля за помощ при избор на превозно средство!
Питам именно тук защото знам, че хората от този форум са със сериозен опит по въпросите, които имам и ще съм благодарен да го споделят.
При бюджет 4-5000 лв. Искам къса база 4х4 с клима.
Годишен пробег 30-40000км. 95% асфалт.
Търся най-доброто съотношение м/у;
-издържливост
-разходи за подръжка(цени на резержи асти нови/втора употреба)
-комфорт и поведение на пътя при нормална скорост 90-120 km/h
Причината да не търся кола 4х4 е периодично излизане извън пътя(само по селски пътища) и все по- често каране в балкана при зимни условия.
Вярвам, че всяка една джипка ще се справи по-добре от кола при тези условия въпреки факта, че основно ще се кара по асфалт.Гледах и HR-V-то понеже смятам, че е може би е добър избор за това за което ми трябва, но изобщо не го познавам и затова моля за мнения.
Благодаря на всички, които ще намерят време да споделят нещо.
Коментар