Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поддръжка на УАЗ-ка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поддръжка на УАЗ-ка

Здравейте,

От известно време искам да си купя една УАЗ-ка за да мога да се присъединия активно към вас а и да си правя кефа през почивните дни (а и да ви покажа как се играе пейнтбол стил алкайда ).
    Та...в момента поддържам една кола, не искам да пръскам особено много пари и по поддръжката на втора.
    Аз си представям УАЗ-ката като джип който ще купя, ще стегна и после основно ще карам и много рядко- ремонтирам.

Но знам ли така ли е...моля хора с опит да споделят, какво да очаквам като реални разходи?

Благодаря!

До: Поддръжка на УАЗ-ка

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение

Аз си представям УАЗ-ката като джип който ще купя, ще стегна и после основно ще карам и много рядко- ремонтирам.

Такъв филм НЕМА!

И е много погрешно схващането ,че Уазката е видите ли направо без пари!

Стяга ли се както трябва, си трябва и съответната инвестиция!

П.П. Във форума има страшно много материали, за това което търсиш, просто малко се разрови!
    sigpic УАЗ-452

Коментар

))))))))))))
      УАЗът винаги ще те измъкне отвсякъде. Обаче това в никой случай не значи че не трябва да въртиш гайки. Нито че е евтин.
      Ако искаш да не се цапаш си купи тойота. Тя се прави много рядко. И много скъпо.

Коментар

Хаха, нямам нищо против цапането, дори обичам да се ровя под колата...имам против обаче хвърлянето на 500-600 лева на месец по колата

Жалко...аз пък си мислих, че може и тънкаж да мина...

Благодаря за отговорите

Коментар

То ако подръжка на УАЗ струва по 500-600 лева на месец - нема да ги видиш изобщо по пътища.............Това животно иска като станеш сутрин да го погалиш по хълбока, да го пляснеш по дупето ....ей такива работи. Не че струват скъпо, ама искат внимание.....по малко, ама всеки ден. Ако можеш по няколко пъти на ден. Абе "нежна" кола с две думи.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            То ако подръжка на УАЗ струва по 500-600 лева на месец - нема да ги видиш изобщо по пътища.............Това животно иска като станеш сутрин да го погалиш по хълбока, да го пляснеш по дупето ....ей такива работи. Не че струват скъпо, ама искат внимание.....по малко, ама всеки ден. Ако можеш по няколко пъти на ден. Абе "нежна" кола с две думи.....
            Ама тя за много специални войничета е конструирана значи Недай си боже някой да се ядоса и да я изрита, ей тъй на инат няма да ти запали поне 2 часа

А иначе за цифрите- при моята кола това са цифрите

Коментар

Поразрови се из форума ...... и ще получиш отговор на всички въпроси !
              Цени, части .... време ....
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

500 - 600 на месец ще ти струва ако караш наистина много и наистина диво. По принцип може да ти изяжда толкова пари, но трябва да го чупиш нарочно.
                Отдавна е известно че УАЗовете са живи и имат разум. Опитай да го продадеш. Ако си читав човек. Най-най-най малкото е да спре да пали. А има случаи на истински самоубийства. Самозапалвания, колони на мостове, скачане под леда ...

Коментар

Ами...живот и здраве ще грабна и аз една УАЗка след нова година

Благодаря за информацията!

Коментар

А бе и аз се навивам за една УАЗ-ка,но товарния вариант. Мъча се да развивам някакво земеделие, тъй, че Тя ще ми е полезна, но пък искам и да си правя кефа по без път. та въпросът ми е: Товарния вариант различава ли се по раздатка, скоростна кутия, диференциали, клиренс и други характеристики от варианта "джипка". Плаша се също от разхода/ мале кви стрхотии съм чувал/ и поддръжката.
                    Моля давайте мнения-заслужава ли си.
                    Благодаря.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

На товарната УАЗка всички основни части са еднакви с тезина джипа УАЗ така че няма от какво да се плашиш
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X