Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чероки '90 струва ли си?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чероки '90 струва ли си?

Предлагат ми едно в прилично състояние, но искам да ви питам дали си струва като 4х4? Това ще е първия 4х4 който карам и искам да знам дали ще става ако някой път реша да дойда да си играя с вас в калта
    Колата е 2.1, дизел и кажете на какво трябва да обърна по-голямо внимание като ходя да я огледам тези дни?
    Мерси!
    Warp. Timewarp.
    Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
    LZ1VAS

До: Чероки '90 струва ли си?

Като за начало да пуснеш търсачката и да изчетеш всичко написано за чероки и 2.1 и ако тогава има неясноти всички колеги от под-форума на Jeep ще ти помогнат.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Като за начало да пуснеш търсачката и да изчетеш всичко написано за чероки и 2.1...
      Колега, 1-во информацията за чероки не е малко и в момента физически нямам възможност да изчета всичко. По ред причини.
      2-ро ако си прочел внимателно казвам, че за пръв път имам нещо общо с 4х4, и за това отговор в стил RTFM не ми е от особена полза, тъй като имам едва няколко дни за да реша, което ме връща обратно към т.1
      Все пак благодаря и се извинявам, ако съм малко рязък
      Warp. Timewarp.
      Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
      LZ1VAS

Коментар

Имам огромни подозрения, че аз ще съм единствения писал по твойта тема и това е само защото имам желание да ти помогна!
        Съжелявам, че нямаш време да четеш но не мисли, че тук хората се надпреварват да пишат едно и също всеки ден по 5 пъти на различни хора. В твой интерес е да намериш време защото никой няма да отдели такова да ти систематизира всичките въпроси в 2 реда.
        Успех в покупката.

п.с. и да тонът ти ми се струва рязък за човек искащ услуга
        Последно редактирано от fanatic; 30-08-07, 15:40.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнение
          Колега, 1-во информацията за чероки не е малко и в момента физически нямам възможност да изчета всичко. По ред причини.
          2-ро ако си прочел внимателно казвам, че за пръв път имам нещо общо с 4х4, и за това отговор в стил RTFM не ми е от особена полза, тъй като имам едва няколко дни за да реша, което ме връща обратно към т.1
          Колега, въпреки това трябва да попрочетеш малко, няма да отнеме повече от 2-3 часа да научиш основните неща .
          Кажи нещо повече за това чироки - двигател, екстри, цена и ако можеш и снимки пусни тук да видим дали си заслужава .
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнение
            Т.е. ти нямаш време да четеш, поради което идваш тук, тропаш по масата и искаш някой да седне и да ти напише сдъвкано резюме.
            Като на всичкото отгоре си задал въпросите си и достатъчно неконкретно и мъгляво, та да направиш отговора на тях максимално труден, защото този, който би седнал да ти отговаря, ще трябва да ти напише един роман.

Сигурно смяташ, че времето на този, който евентуално би го направил, е по-малко ценно от твоето?!?

Лошата новина е, че не си единственият, който постъпва така, и на тези, които могат да ти дадат информация, вече доволно им е поомръзнало ако не всеки ден, то през ден-два да дъвчат едни и същи неща заради хора, които не желаят да си дадат труда да почетат малко, а искат готови отговори и ги искат СЕГА.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Покрай факта че заключвам темата ще ви разкажа един виц:

Та един чукча решил да става писател. Седнал писал, писал и накрая занесъл написаното в някаква редакция за публикуване. А редактора като видял какво е написал решил без да го обижда деликатно да му подскаже мнението си и казал:

Чукча бе ти хубаво си писал но все пак ще е добре да седнеш да попрочетеш нещо от големите писатели пък после пак да пробваш...
              А Чукчата отговорил - Как така ще чета? Аз съм Чукча писател..., а не Чукча читател...

Та моля нашия уважаем колега pneumothorax да не се обижда а внимателно да помисли дали смята че тук има хора които ценят времето си по-малко от него? И нека прочете пък тогава съм сигурен че ще има за какво да си поговорим...
              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X