Обява

Свий
Няма добавени обяви.

UAZ HUNTER vs Landrover Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• UAZ HUNTER vs Landrover Defender

какво ще кажете да заформим една битка между двете джипки,коя ще е по-добра,по-проходима(което на мене ми е доста интересно),по-здрава технически,по-удачен варянт от двете,вопще да заформим един двубои както му е реда,колите доре долу доста си приличат по доста фактори,лично аз незнам коя е по-добрата,оставам на вас боиното поле

До: UAZ HUNTER vs Landrover Defender

Имаше една подобна тема във форума, която дори е заключена. Не знам дали има смисъл да се повтаря, погледни я може да ти свърши работа ако си пред конкретен избор.
    А от такива "виртуални" битки лично аз не виждам голям смисъл ако нещата се "нажажат", и темата приключи със заключване. Не смятам, че сравнението на двете машини трябва да се превърне във форумно шоу.

Коментар

+1
      B+

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
        какво ще кажете да заформим една битка между двете джипки,коя ще е по-добра,по-проходима(което на мене ми е доста интересно),по-здрава технически,по-удачен варянт от двете,вопще да заформим един двубои както му е реда,колите доре долу доста си приличат по доста фактори,лично аз незнам коя е по-добрата,оставам на вас боиното поле
        И какви ще да са целта и смисълът на занятието?!?

Но иначе нищо не ти пречи де. Купи си един Дифендър и един Хънтър, редувай ги в продължение примерно на година и после пусни тук един отчет кой джип как се е представил.
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-08-07, 20:16.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Абсолютно споделяйки мнението на Victor и V93 мога да ви уверя че мога да направя препятствие такова че да става само за минаване от единия от двата автомобила... без значение кой И поради този факт преминаването му няма да значи нищо!

Въобще поставен въпроса в този му аспект е съвършено безсмислен и нямащ разумен отговор. Ако специфицирате конкретни условия и изисквания тогава може и да ви се помогне в избора...
          VPetrov.photography

Коментар

добре добре нахлебихте ме висички,дано поне да бъдете така добри да ми кажете каде е тази"подобна тема "... и с това темата може да се изчерпи...надявам се

Коментар

Най-горе има бутон "търсене" - използвайте го...
              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X