Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Явно тук има голям проблем Руски vs. Американски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Явно тук има голям проблем Руски vs. Американски

Първо к'во значи американски щот и Чили е в Америка.
    Пък някои реват че в руските машини се налагат много ремонти.
    А "американците" защо наричат FORD- F-fix O-or R-repear D-daily
    ами защото и те не са кой знае к'во. мен лично много ме дразни това идолопоклонничество към американските автомобили. ами Хъмвито (не е Хамер( чук) както 'сички му викат а е Хъммър (мърморко) не е ли поредната кражба на европейски модел (Ламборгини). и защокогато кажеш Спутник в Щатите и 'сички се подрискват.аз съм живял там и уважавам много от техните неща ама колите не са сред тях. ами защо мислите Мустанг не е разпространен например в Европа, ами защото се е провалил на тестовете по европейските улици със невероятно лошата си маневреност. Ами и Корвета ще кажете е бърз, ама като вдигнел 180 на магистрала имал толкова лоша аеродинамика че предницата се вдигала . и всичко това за баснословни суми. а наскоро имаше доста сравнения между нива и хъммър в известни испански и португалски офф роуд сайтове.колкото и да кажете че няма място за сравнение НИВАТА прави Хъмвито да изглежда смешно.пък и всеки сериозен офф роудер по света знае името Нива.ами вижте колко ниви има в Австралийския аутбак и колко американски машини.и във Африка и т.н. мисля че там хората са по-добри съдници от нас. ТА СПОРЕД МЕН Е ДОСТА СМЕШНО И НЕКОМПЕТЕНТНО това че някои хора тук се подиграват открито на Руската техника. пък и смятам че обиждат така доста хора от нас.(аз лично карам японска машина) но адски уважавам Руската техника.
    висете отпуснато

oопс

http://www.grinningplanet.com/2004/0...ummer-fuel.gif
    висете отпуснато

Коментар

С риск да се повторя, вече сигурно стократно смятам, че противопоставяне на машини по национален, политически, религиозен и т.н. принцип е много далече от техническата компетентност.

Тук е портал за техника, технологии, хора, природа и пътешествия. Нека оставим това място на мира от политически или запалянковски пристрастия от рода на нашите са страшни пък вашите гола вода...

Подкрепям dhx по отношение на факта, че всяко идолопоклонничество е нещо несъвместимо с това място и дискусиите в този портал. Готов съм да обсъждам с всеки избора на автомобил, конкретните преимущества или недостатъци на определена машина, но с конкретни технически аргументи, а не национал-политически определения.

А въобще, ако смятах, че има смисъл в подобни дискусии щях да направя и отделен форум: Руски срещу Американски, Японски срещу Европейски и т.н., но мисля, че около нас медийното пространство генерира достатъчно много безсмислени неща, за да се включим и ние в такова пустословие...
      VPetrov.photography

Коментар

Евала брато, ти си бог! Познавам главния редактор на Стършел, напиши още 10 реда за религиозното противопоставяне на колите, и сигурно ще ни пуснат колонка, все ние да си пишем там))))))))))))))))))))))))
        По пол и сексуална ориентация производителите вече ги разделиха, за религиозната не се бях сетил)))))))))))

Коментар

и аз т'ва викам

ами точно това имах впредвид,че е доста смешно да плюеш някой коли по мястото им на произвеждане.мен ми стана тъпо от това как един господин тука непрекъснато се подиграва на хора с руски машини. а се поувляках заради него.
          висете отпуснато

Коментар

еееее ето сега аз имам нещо против изказването за американските автомобили, щом разглеждаме колите според географското разположение на производителите неможе да не споменем, че автомобили за първи път са произвеждани серийно в САЩ и в момента това е държавата, която произвежда най - много такива уреди и затова най - вероятно си има причини и щом толкова много хора ги купуват и карат значи сигурно са надеждни
            drive alive

Коментар

не де

това мойто беше преднамерено. аз НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ щатските автомобили. изказах мнение че не може да съдиш безогледно. просто си споделих негативните впечатления. а позитивните за Уилис , за Джиип, Хот роудите и т.н. не мисля че стоят под съмнение.
              висете отпуснато

Коментар

)))) Ако трябва да спазваме еднакви критерии, Щатите са най-големият ВНОСИТЕЛ на автомобили, купи си Икономист, Файнейшъл Таймс е сложен за разбиране)
                Капитал, Банкер, Пари - не стават, провинциални истории ... (((
                В горните газети има и други страници, освен за автомобилите. От тях лесно се вижда че там проблема е къде по-тежък, и съвсем не автомобилен. Просто населението на Северна Америка вече НЕ ПРОИЗВЕЖДА нищо, бизнеса с печатането на долари е по-изгоден, засега. Ако става дума за правене на коли, нямам идея защо, обаче белите от всички континенти вече не искат да ги правят. Те са ги измислили, безусловно, а сега вече не ги искат. Не съм учил кой знае колко за расист, обаче не виждам как да отрека работата на жълтите ...

Коментар

бели - жълти ала-бала...
                  правят се доста коли в САЩ, дори и японски и европейски марки...
                  най-богатата държава в света не може да не е най-големия консуматор! То и германците доста коли внасят... за един ден повече отколкото се продават у нас за година!
                  Това кой колко внася не е критерий...

В Европа не харесват американските коли, щото са големи, мощни и ... евтини... В Америка си имат достатъчно клиенти за тях...

Да не забравяме, че американците са имали семейни коли /даже по 2бр/ още през 30-те години... У нас хората си купиха масово коли последните 5-6 години...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

тук в подкрепа на LJ73 ще кажа че БМВ Х5 се произвежда само в САЩ и никъде другаде по света, даже и в германия

същото се отнася за МБ МЛ и за една голяма част от японските марки, които както знаем си имат модели само за там та даже и имената са им други

аааа за малко да забравя, май ленд ровер ще си правят завод там зада произвеждат рейндж ровер

затова нека не се занимаваме с икономиката на най - мощната страна в света, те са си намерили начин да се оправят
                    drive alive

Коментар

Най-мощната?
                      Най-хитрата е правилно да се каже! Стефан е прав,че най им е изгодно да си печатат доларите и да си ги продават.
                      Ама "лудия и зелника".
                      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Най-мощната?
                        Най-хитрата е правилно да се каже! Стефан е прав,че най им е изгодно да си печатат доларите и да си ги продават.
                        "Лудия и зелника".
                        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Господинът тук,те пита ти като караш японска машина,що не я бартеросаш за една хубава Самара да речем?Господинът тук е бил притежател на няколко руски,японски,германски един ръмънски и един американски автомобил и си е изградил мнение по въпроса от личен опит,а не от това кой кво е казал.Господинът тук става страничен наблюдател на това което се пише тук.Ще го следя с интерес.Моля администраторите да заличат профила ми считано от дата 27 май 2005г.Предварително им благодаря!Успех!

Коментар

май ядосахме "господина тук" с нещо

сигурен съм, че повечето от нас тук са карали известно количество автомобили от различни марки и не само си чешем езиците, а говорим от опит, освен това живота е странно нещо, неможе винаги всичко, да е както го искаме. понякога се налага да караме коли, които не са ни първо желание
                            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                              понякога се налага да караме коли, които не са ни първо желание
                              де да беше само понякога...

в крайна сметка и най-хубавата кола си е купчина метал, от която няма и един лев възвращаемост! По-добре човек да си купи една къща, отколкото някаква си "супер" кола...
                              е, има хора които са си решили финансовите проблеми... даже и колекция от автомобили за тях е "джобна пара"
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X