Първо к'во значи американски щот и Чили е в Америка.
Пък някои реват че в руските машини се налагат много ремонти.
А "американците" защо наричат FORD- F-fix O-or R-repear D-daily
ами защото и те не са кой знае к'во. мен лично много ме дразни това идолопоклонничество към американските автомобили. ами Хъмвито (не е Хамер( чук) както 'сички му викат а е Хъммър (мърморко) не е ли поредната кражба на европейски модел (Ламборгини). и защокогато кажеш Спутник в Щатите и 'сички се подрискват.аз съм живял там и уважавам много от техните неща ама колите не са сред тях. ами защо мислите Мустанг не е разпространен например в Европа, ами защото се е провалил на тестовете по европейските улици със невероятно лошата си маневреност. Ами и Корвета ще кажете е бърз, ама като вдигнел 180 на магистрала имал толкова лоша аеродинамика че предницата се вдигала
. и всичко това за баснословни суми. а наскоро имаше доста сравнения между нива и хъммър в известни испански и португалски офф роуд сайтове.колкото и да кажете че няма място за сравнение НИВАТА прави Хъмвито да изглежда смешно.пък и всеки сериозен офф роудер по света знае името Нива.ами вижте колко ниви има в Австралийския аутбак и колко американски машини.и във Африка и т.н. мисля че там хората са по-добри съдници от нас. ТА СПОРЕД МЕН Е ДОСТА СМЕШНО И НЕКОМПЕТЕНТНО това че някои хора тук се подиграват открито на Руската техника. пък и смятам че обиждат така доста хора от нас.(аз лично карам японска машина) но адски уважавам Руската техника.
Пък някои реват че в руските машини се налагат много ремонти.
А "американците" защо наричат FORD- F-fix O-or R-repear D-daily
ами защото и те не са кой знае к'во. мен лично много ме дразни това идолопоклонничество към американските автомобили. ами Хъмвито (не е Хамер( чук) както 'сички му викат а е Хъммър (мърморко) не е ли поредната кражба на европейски модел (Ламборгини). и защокогато кажеш Спутник в Щатите и 'сички се подрискват.аз съм живял там и уважавам много от техните неща ама колите не са сред тях. ами защо мислите Мустанг не е разпространен например в Европа, ами защото се е провалил на тестовете по европейските улици със невероятно лошата си маневреност. Ами и Корвета ще кажете е бърз, ама като вдигнел 180 на магистрала имал толкова лоша аеродинамика че предницата се вдигала

Коментар