Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SsangYoung джип ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SsangYoung джип ли е?

Колеги чудя се това творение какво е?
    Нито е бързо, нито е мощно, а е скъпо. Какво мислите дали си заслужава човек да си купи такова нещо?

До: SsangYoung джип ли е?

SsangYoung какво?!? SsangYoung Корандо, SsangYoung Мусо, SsangYoung Rexton?!?
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 23-08-07, 17:49.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Същите модели ги има и като ДЕУ , но май двигателите са на Мерцедес.
      Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Първоначално публикуван от irkum Преглед на мнение
        Колеги чудя се това творение какво е?
        Нито е бързо, нито е мощно, а е скъпо. Какво мислите дали си заслужава човек да си купи такова нещо?
        Колко е скъпо.

Коментар

Първоначално публикуван от MiroSh Преглед на мнение
          Същите модели ги има и като ДЕУ
          Daewoo и Ssangyoung е едно и също.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от MiroSh Преглед на мнение
            Същите модели ги има и като ДЕУ , но май двигателите са на Мерцедес.
            Доколкото знам двигателите са корейски и са по ЛИЦЕНЗ на Мерцедес. Което е доста по-различно от оригинала.
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Цитирам те
              "Колеги чудя се това творение какво е?
              Нито е бързо, нито е мощно, а е скъпо. Какво мислите дали си заслужава човек да си купи такова нещо?"
              аз лично карам Корандо и съм доволен, не е бързо ма то който и да е истински джип ако го караш бързо/над 100-110 значи да си самоубиец. а за мощно , донякъде зависи от терена, шофъора, гумите и прочие. аз за Корандото смятам че е добро. особено за парите му

Коментар

цацата риба ли е?
                според мен не е, ама хората си я хапват...

Като не ти харесва Санг Йонг, има Лада Нива /не е скъпа/, а има и Патрол, Лендкрузър... Ако искаш бързо, вземи си Порше Кайен или ГрандЧероки SRT8
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ти виждал ли си SsangYoung добре орязан с големи грозни гуми да е на първо място в състезание от рода "4х4 ...еди-какво си"???
                  Там е мястото, където ДЖИПОВЕТЕ си мерят (конете) <- тук си мислих за друга дума, но се сетих за Ve-La, която си ги мери наред с нас (мъжете).
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

А ти виждал ли си джип Ситроен.
                    Там хората си мерят парите а не джиповете.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      А ти виждал ли си джип Ситроен.
                      Там хората си мерят парите а не джиповете.
                      Абе то на Париж-Дакар имаше: Пежо 405(4х4), Порше(4х4), дори и Ролс-Ройс...
                      А нито едно от изброените не е джип, но стигнаха финала.
                      Така че, за начало да формулираме "Що е джип!" и тогава да видим SsangYoungа влиза ли в категорията.
                      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Абе то на Париж-Дакар имаше: Пежо 405(4х4), Порше(4х4), дори и Ролс-Ройс...
                        А нито едно от изброените не е джип, но стигнаха финала.
                        Така че, за начало да формулираме "Що е джип!" и тогава да видим SsangYoungа влиза ли в категорията.
                        Ако знаещ що страници са се изписали тука,във форума,за това кое е "джип" и кое-"СУВ"...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

в математиката има едно нещо наречено - аксиома. То е нещо което се приема за даденост и в/у което се гради цялата математика. Как да кажеш кое е джип ако няма твърдо установени критерии. Аз не съм водил Корандо/Санг Йонг/ на съзтезания , ама и нямам намерение, не съм толкоз богат да го правя после /ако съзтезанието е критерий /. Но ако мерим с нормални човешки критерии - там където преди не можех да мина с форда, сега минавам на шега , плюс че съм натоварен да кажем с 4-500 кила цимент примерно. значи за мен Ссанг Йонга е джип/Корандото де

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                            ...ма то който и да е истински джип ако го караш бързо/над 100-110 значи да си самоубиец. ...
                            Щом ти харесва да се самоуспокояваш, добре

Коментар

от '92 имам Ц категория и доста навъртяни километри И моето скромно мнение е , Че над 110 колата вече е трудна за управление, някой млад шофиор може и да му е по-лесно да кара бързо. аз карам бавно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X