Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети при избор на кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвети при избор на кемпер

Е тоя беше голям, цял рейс, пък и Купърчето от старите, малките, щот не заема място. Новото много нашишкавя...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Значи , кемпер и каравана са предназначени за разл. неща. Караваната е за къмпинг...А кемпера е за обиколки: днес си в Париж утре в Рим , след три дни в Монако.На три четири дни отиваш на къмпинг да презаредиш с вода и да изчистиш кенефа. Всяко си има своите предимства и недостатъци. Караваните са много по просторни , трудно се паркират, капризни са на лош път( за предпочитане е двуосна)...а бе човек трябва и двете да ги има

Коментар

живял съм 5 дена в такова чудо , наистина е доста удобно , нищо не ти липсва , незная само как ще функционира при минусови темперетури , въпреки че има газово доста добро отопление , дали ще замръзва водата , има доста сложна инсталация студена топла
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Обикалял съм Европа с каравана през декември (и то със счупен крак) - вътре си е топло и приятно, само да имаш достатъчно газ. Водата не замръзваше през деня, има добра изолация и си пази температурата, като пуснеш печката вечер, всичко си функционира - тръбите са вътре в купето.

Като ми се счупи генератора, беше направо удоволствие - на топличко, на масата си го разглобих и ремонтирах, на вън беше -10 градуса...
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Съвет

ами аз смятам да живея в кемпер постоянно надявам се че ще се справя харесъл съм един форд арка 10 дали е издръжлив според вас?

Коментар

От: Съвети при избор на кемпер

Що не пиете вода от извора, ами карате на догатки и предположения??? отивате на някоя сбирка, пиете 5-6 бири и гледате, пипате, питате на воля. После много по лесно се взима решение

http://wzemi.com/kemper-club/forum/index.php

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X