Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на 4х4 возило

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за покупка на 4х4 возило

Първоначално публикуван от voododoll Преглед на мнение
    Ех, не се сетих тва да пиша. Ми от Столицата на шопите съм , тая с метрото. Въпроса е че въпросната витара която вече сънувам дори , е в Силистра. А човека дет я продава мисли и бартер, стига под бартер да разбира А класа 170 ЦДи дек 2000. Тогава и абгр... какъвто там беше ремък ще и сменя с усмивка че и за гуми ще останат пари, и то от ония дето ядат кал и слама.

... ангр. вериги - 3 бр. комплект - 1600 лв. с труда , 1000 лв. - за гуми , амортесьори и пружини - около 800 лв. , притискателен диск , спирачна помпа , масла , антифриз ,и др , течности - Х лв., това е сметката по тоя модел Витара .
    От всичките 'жипки/6 бр./ , дето съм сменил , тая е ,,най - енергоемка'' ...
    Не бързай , отиди при правилните хора ...

Коментар

Аз ако бързах вече щях да се возя и нямаше да се хабя да питам за съвет. Не ми се иска да се набутам да дам много повече от колкото струва, както и да взема някоя кочина. Тея дни като се произнесе банката, ще гостувам на дядо за съвет. И тогава ще мисля.
      Mitsubishi Pajero Pinin 1.8GDI

Коментар

Аз ако бързах вече щях да се возя и нямаше да се хабя да питам за съвет. Не ми се иска да се набутам да дам много повече от колкото струва, както и да взема някоя кочина. Тея дни като се произнесе банката, ще гостувам на дядо за съвет. И тогава ще мисля.
        Е то отидеш ли там отговора ще е ясен! - не че има нещо лошо, напротив...

Коментар

Не съм спал два дена вече, само витари сънувам. Черокито се отказах че с тоя 3 и кусур 4 литров двигател, ще трябва на околовръстното да заработвам за да го храня.

Принципно от форумните разбирачи, дали ще има някой навит срещу 2-3 бири да съдейства при избора/преглед/проверка на една евентуална витара?

На НЕ V6 мотор маздов, има ли проблемации с слагане на газова уредба 60л?

Коментар

газов инжекцион ...

Коментар

.......Принципно от форумните разбирачи, дали ще има някой навит срещу 2-3 бири да съдейства при избора/преглед/проверка на една евентуална витара?.....
              И без бира ще се намери някой да ти помогне за оглед. И подходящ сервиз ще се намери. Не като твоя колега, дето ти е казал, че Витара на 200 000 е вече гробница. Тя такава е като нова още..
              Индианеца не е толкова страшен. 10/100 разход е завтната мечтата на всеки собственик на джип. Това го могат само по-новите дизели.
              Иди се запознай с Дедо. Полезно е.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

10/100 е напълно реално за дизелово диско, дори и 8/100 съм правил с 200тди...

Коментар

За дизел да, но бензиновите не обичат да са на диета. Мерцедеса ми на дизел гори 8, с моето пишман каране 9-10 зимата , градско. Обаче из Мерцедес форума бензин собствениците се оплакват от 12-14 разход градско зимата.

Предполагам с джиповете е същото

Коментар

Шестцилиндрова Витара 2.0 л., 100 кВ гори 9.5-10 л.газ извънградско, 13-14 л. градско. ГИ Ланди-Ренцо, монтирана във фирмен сервиз.
                    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Не си писал бюджета какъв е. Вземи огледай и някое друго пажеро- ще останеш приятно изненадан.
                      На сърбела майката му е чесането.
                      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X