Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се уредих с ....виж във темата :-)
Свий
X
-
От: Как се уредих с ....виж във темата :-)
Ехееее, после криза било...
Я кажи как се справя в зимни условия, че ми е интересно. За колко харчи, напиши с големи цифри, да ми олекне, като го сравня със семейната V8. И не ходи в Cosco с това нещо. Нанайси багажник.
-
Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнениеЕхееее айде честито!!! И със здраве и много кеф. Дай едно обстоятелство и на мен
Коментар
-
Не за пръв път, но със сигурност за последен предупреждавам най-приятелски автора на изтритото че при следващо намесване на скромната ми личност в мелницата на вродената му заядливост ще се озове с изключително стеснено поле за изява на същата що се отнася конкретно до този форум...Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
ОфтопикПървоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеНе за пръв път, но със сигурност за последен предупреждавам най-приятелски автора на изтритото че при следващо намесване на скромната ми личност в мелницата на вродената му заядливост ще се озове с изключително стеснено поле за изява на същата що се отнася конкретно до този форум...Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Poćtovani prijatelji, forumski ćlanovi, drugovi i drugarice, dame i gospodo, zelimo da vas obavestimo da ce se navrsiti već jedan mjesec od početka ove teme. Šta se dogodilo s našim prijateljem od najvećih američkih automobila ?
Тук във форума някой каза, че познава лично brpi. Имате ли някакви вести за него ? Съвсем искрено се притесних за този човек, да не му се е случило нещо, откакто се качи на въпросната машина ?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Жив и здрав си е .. даже се надявам днес да се включи. Просто го нямаше малко .. затуй. А може сега пак да се кефи на машината и да се рие щастливо из снега с нея. Благодарско от негово име за това че милиш за него.
Коментар
-
Veni1 - не за съжаление .. другия път живот и здраве .. на негов или мой терен
Bogoljub Gagic - сега вероятно ще има рестарт на системата .. че то толко време мина откак последно я е карал, че ще му е кат нова.. отново.
Коментар
-
Първо да се извиня наи дълбоко за закъснението но така се случи - декември се оказа доста напрегнат –след това си позволих по дълга ваканция а в момента има 1000 задачи които са за вчера защото от събота започва Детроит Авто Шоу....
Та за Ваипъра – спор няма върви като змеи - то на сухо едвам се кара и трябва да се внимава МНОООООООГО с даването на газ -съвсем сериозно -не се базикам хич... колата е със задно и леко повече даване на газ даже и на 4 та не е проблем да завартиш задницата и да удариш някои – изпробвах до няколко пъти но за щастие не ударих никои.
На не магистрала - 3 и 4 са някакси не използваеми щото лимита е да речем 40м/ч (65км/ч) а то на 2ра трябва да пуснеш газта иначе си превишил скороста и чичко полицаи ми връчва веднага фиш с 160 долара глоба..
На магистрала –ако си на 5та и с 75(113) като настъпиш педала докраи ....ама виждал съм коли дето ще ти чупи кръста дето се вика, а тука пак те удря яко ама не толкова силно излита като за спортна кола ми се види бавно....
Колата е от карбони ,алуминии и т.н много е лека и това ме кефи.
Лично за мене това са и плюсовете – след дълги приказки с дизаинерите – просто това което е + в америка за тоя клас коли например е минус в европа – просто представите на хората са други и съответно им се предлага това което очакват.
Например скоростите се включват като на трактор- имам чувството че няма грам синхронизатор – краислеровците казаха че все още нагласяли ...
Вътре е страшно шумно -все едно си в изтребител от2 рата световна –еле кат му дадеш газ може и да оглушееш – мен това не ме кефи но се оказа че това е един от фичарите дето са на 100% трябващи за тая кола.
Аспуситте са също някакси направени за газария и свършват точно зад вратата – на един хаиван от наше му опърлиха панталона и краката -ако застанеш до колата и невнимаваш къде точно си застанал и някои даде газ –получаваш безпалтна епилация ....
Естествено вътре е кожа ама някакси е спартанско ,отделно е тясно -аз не съм фиданка но за америка съм тънък –нося дрехи размер L –ами влизам с наместване ,а ако някои e XL и нагоре няма начин да не му е криво вътре –седалката с гаранция ще му е тясна.
NIKSD – разхода е къде 35 на 100 – мерено по метода –налива се догоре,ресет на дневен км –кара се Х км и после се налива пак до горе.
Но е много груба работа поради няколко причини – сменяха софта на мотора поне 2 пати на ден... имаше доста изълнения да се върти колата в кръг , газирания на място и т.н - лично за мене едва ли ако някои си я купи ще я кара баш точно така.
Тия дни приключвам с Ваипъра и след първоначалното любопитствонаправо го мразя и с нетърпение очаквам другата седмица – уреждам се с Мазерати–много по човешка кола и е направо безшумна в сравнение с Ваипъра –тоя шум от аспуха ме убива направо - не се маитапя хич.
Масератито е в много първичен стадии – така е облепено и префасонирано че да не се разбира какво му е формата даже –така че наи малко полвин година и тогава ще има снимки – поне от мен де.
Босс - Дарт е в производство и кола дет се произвежда аз почти работа нямам с такива - иначе дартове колкото искаш -набиха канчето на Хюндаиците че лъжели за разхода - 1,8 мотор не можело да гори галон на 40 ама на дарта ония ден рекламата по ТВ беше 41 ....а мин година беше 40 ...демек без да барат нищо по 2л мотора стана с 1 миля по икономичен
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар