Със скромния си опит бих гласувал за късата база. Но, строго погледнато, би трябвало да се съпоставят други числа - съотношенията между "дължината на базата" и просвета (в казармата побългарено му викаха "клиренс", при танковете де, а как се казва сега не знам). И ми се струва, че хората неслучайно по-често повдигат дългите бази.
От "Висотата" на опита ми (не много голям, но на собствен Гръб) мога да кажа, че за Траял Късата база е по-добра, НО за ежедневна употреба - тип разходки с елементи на траял, но и с много каране по черно - дългата база е за предпочитане, много по добре държи на скорост по черно, по добра курсова устоичивост, по-комфортно и по-стабилна, Стефан каза и прердимствата за диагонално преминаване (но за това БЛОКАЖИТЕ са си БЕЗЦЕННИ)
От "Висотата" на опита ми (не много голям, но на собствен Гръб) мога да кажа, че за Траял Късата база е по-добра, НО за ежедневна употреба - тип разходки с елементи на траял, но и с много каране по черно - дългата база е за предпочитане, много по добре държи на скорост по черно, по добра курсова устоичивост, по-комфортно и по-стабилна, Стефан каза и прердимствата за диагонално преминаване (но за това БЛОКАЖИТЕ са си БЕЗЦЕННИ)
за още по-ежедневна употреба - паркиране в центъра най- добре е тико
за експедиционен туризъм (много хора с много багаж) - дълга
за траял - къса с голеееми гуми
страничен наклон - дълга с малки гуми
ров - дълга с големи
лятото най- добрият жип е този с киматика,
зимата пък - с печката
и т.н.
зависи от конкретните условия и/или лични предпочитания.
лично моето мнение ако говорим за проходимост е, че тя, пущината най-много зависи от задкормилното, гуми, редуктор и блокаж в този ред.
- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Той нямаше избор. Тераното просто му е тясно в раменете. И Електрика нямаше избор.
В тази връзка мога да кажа че все повече започва да ми харесва Patrol GR къса база .
Широк, стабилен на наклони, големи стандартни гуми което означава и здрави полуоски, скорости и раздатки и голям клиренс ...
В тази връзка мога да кажа че все повече започва да ми харесва Patrol GR къса база .
Широк, стабилен на наклони, големи стандартни гуми което означава и здрави полуоски, скорости и раздатки и голям клиренс ...
Има защо да ти харесва.
Е, клиренсът в щатно изпълнение не е толкова впечатляващ, но едно лифтче + едни малко по-подходящи гуми ...
Освен това, въпреки, че е къса база, вътре има доста място за багаж, особено, ако се возят двама. Това го прави добър избор и за по-дълги пътувания.
дългия патрул е с около 60 см по дълъг от късия, който си е доста едро момче по принцип.ама дългия направо си плаче за една табелка "случаен превоз" с неговите 5м и 7 места без правоседящите.
деля ги: за силни усещания-къс патрул. за проодължителен оргазъм дългия.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар