Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mнение за HONDA Hr-v

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mнение за HONDA Hr-v

Привет на всички,

имаме вила в едно село на 45км от София , за съжаление последните 12 км са черен път(особено 2-3 от тях), та за там ми трябва приличен джип или suv(майка ми има NIVA и няма ядове) и мислех да си взимам и аз някакъяв малък джип( NIVA,RAV-4.SUZUKI .......), обаче с извинение към всички които имат подбни джипчета-с такава "кутийка"на море
    Та с жена ми се спряхме на някакъв компромис , хем да става за вилата за града и дори за Гърция промерно и евентуало и бебе .
    Може би бъркаме с избора си, и затова ви моля за съвет за компромисен вариант.
    Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

До: Mнение за NONDA Hr-v

РАВ-4-кутийка???Ми то,тая кутийка е по-голяма от HRV-то.
    В този клас SUV-чета са горните 2,Фрийлендър,Хонда CRV(по-голямата),Сузуки Витара и ГрандВитара,КИА Спортидж и има разни 4х4 коли,които що годе за черен път стават.От последните Витара(ГрандВитара) и Спортидж стават след "лек тунинг" за по-сериозен офроуд...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

сигурно се визира 2-вратия РАV4... нормалния има нелоша вместимост и е доста комфортен...
      ако искаш нещо по-вместимо /горе-долу съвременно и комфортно/, един достъпен вариант е Санта Фе...
      Прикачени файлове
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Мерси за съветите.
        Продължавам да умувм(а за RAV_4 имах предвит малкия- с 3 врати)

Коментар

До: Mнение за HONDA Hr-v

Santa fe-то много ме кефи , ама цените са му доста над предвидената от мен сума (11000-13000лв)

Коментар

по принцип и СР-V-то е по-хубаво, ама и то е над 11-13К...
            аз лично не бих си взел СУВ с 2 врати, но това си е мое мнение...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от MiroSh Преглед на мнение
              Santa fe-то много ме кефи , ама цените са му доста над предвидената от мен сума (11000-13000лв)
              Не че съм фен на марката, ама една Фронтера с 5 вр. напълно ще покрие изискванията ти-возия и управляемост като на лек автомобил, добър дизайн, добра проходимост (без ексцесии) и предостатъчно място за багаж....Освен това и се вписва в бюджета ти
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                РАВ-4-кутийка???Ми то,тая кутийка е по-голяма от HRV-то.
                В този клас SUV-чета са горните 2,Фрийлендър,Хонда CRV(по-голямата),Сузуки Витара и ГрандВитара,КИА Спортидж и има разни 4х4 коли,които що годе за черен път стават.От последните Витара(ГрандВитара) и Спортидж стават след "лек тунинг" за по-сериозен офроуд...
                Моя избор в "малкия клас" е Паджеро Пинин.

Коментар

Утре ще идва с мен едно такова в командировката, таман ще го тествам как се справя в сравнение с Вранглера, че има много интересни баири Е и въже съм взел де, ако трябва ще го тътрузя
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X