3L не е мотор а мечта ... Милионник. Обаче проскубаните чиновници от представителството на Тойота не знаят нищо за него, както и за всичко останало, и даже колко струва.
А той вече е свален от производство, значи по идея трябва да струва малко. И цял, и нов, и на части. Може да се внася и като вторични суровини на тон ... Може да се набута и в УАЗа без да му закопчае муцуната в калта. Обаче да се таковам у дневалния, нищо не разбирам от търговия(((
Сегашния се казва 1KZ, също милионник, обаче по-лек и мощен. Гол изглежда влиза в 6 000 долара, с навесното нямам идея. Не знам дали може да се натъпче в ГАЗ-69, там муцуната е тясна, обаче УАЗ с такова без друго ще е рекордна машина в наште краища ... А сигурно и не само в наште.
3L e модел na 2,8 литров дизел слага се на toyota dyna което е некав бус! До към 1999 година си се произвежда незнам само какво по особено и по добро намирате в него че е толко възхвален?
4ао
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
3L не е мотор а мечта ... Милионник. Обаче проскубаните чиновници от представителството на Тойота не знаят нищо за него, както и за всичко останало, и даже колко струва.
кои проскубани чиновници? там 90% от персонала е до 30-32 години Едната от касиерките ми е съученичка от основното у-ще, ама не можа да ме познае /сигурно и аз съм се проскубал /
представителството не се интересува от старите модели - за тях конкуренцията е много голяма... виж за новите /особено в гаранция/ са монополисти - арабите не внасят части за тях...
За какво да се мацат цял ден с някоя бангия и да вземат 100лв, ако могат да ги изкарат с една смяна на масло и филтър на чисто нов ТЛК120
според мен и патрола не е лош 2.8TD.имам много добри впечатления.не гори много и не вози лошо(имам предвид за градско)а ако ти се наложи да отидеш в гората или някъде където пътя свършва ще влезе и ще излезе без проблеми.
Коментар