Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota, Mitsubishi или Nissan Patrol?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от dani
    Първоначално публикуван от ivan ivanov
    Абе смяташ ли,че пък може таз G класа да е толкоз много пари бе мама му стара?Скоро бях в Париж за 6-7 дни.На, ако щеш ми вярвай видях едно G улицата и едно в магазина им/на Мерцедес/.Може ли кола 81-2 г. да струва колкото нова УАЗ-ка+лебедката?
    Това е заради това, че е Mercedes предполагам.
    не е скъп мерцедеса, УАЗката е евтина...

все пак са джипове и се търсят за работа назапад... докато обикновените коли ги подаряват за 200-300Е...
    81-82г се намират евтини Г-та /2000-3000Евро/ ама са много смотани... най-често 240Д или 230Е...
    обаче: докарване /700-1000лв/, ДДС /1300 за 240Д, към 2000лв за 230Е/, печалба за търговеца...
    и ето ти ги 10-12, даже и повече бона, за кола наш набор...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от dani
      Първоначално публикуван от ivan ivanov
      Абе смяташ ли,че пък може таз G класа да е толкоз много пари бе мама му стара?Скоро бях в Париж за 6-7 дни.На, ако щеш ми вярвай видях едно G улицата и едно в магазина им/на Мерцедес/.Може ли кола 81-2 г. да струва колкото нова УАЗ-ка+лебедката?
      Това е заради това, че е Mercedes предполагам.
      Карал съм почти всички джипки от по старото поколение-до 91-92г,но с G класата просто не може да има сравнение/пристрастно мнение,без никой да се обижда/.Нищо,че моята е 240D много съм си доволен и ако я сменя ще бъде само с нещо по мощно,но пак "Гей" класа,както казва LJ73

Коментар

Toyota Land Cruiser 2.8??

Не исках да отварям нова тема специално за този въпрос, затова реших 'по смисъл' да го "наместя" в тази тема, та:

Има ли Тойота от 70-та серия с дизел 2.8 или в тази обява има някаква грешка И въобще според Вас има ли 'скрита лимонка' в тази дълга база за тази цена, или просто да кажем е рядък модел, който е екзотика откъм части?? Венци, ако си спомняш, зимата ти звънях за една Тойота, която се оказа рядка и т.н., може би тази е нещо подобно...

Коментар

Кейфорска е колега ... Окачването е същото , но двигателя е малко , да кажа не често срещан

Коментар

Аиде да се изкажа и аз по въпроса за мен лично Тойота и само тойота доказано от прекалено много хора.До сега който съм виждал с тойота няма много проблеми с нея!
            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от fulda
              Кейфорска е колега ... Окачването е същото , но двигателя е малко , да кажа не често срещан
              Fulda, мерси за просветлението..

Коментар

Винаги и с удоволствие

Коментар

TOYOTA

Една TOYOTA HILUX бях харесал на времето но пича които я продаваше и искаше 4500 лева! По негови данни двигатела е 2,2, но аз такав 2,2 дизелов мотор незнам да слагат на такава машина! Много и бех навитак навремето! Тия дни ще зема да я снимам ако още седи там! Та вапроса ми е дали струва наистина толкова защото на мене ми се сториха страшно много превид това че пикапа беше тварде стар и много раждив но за сметка на това сас страхотно хищна муцуна и завидна височина! Като прекарам самураиа до него и получавам комплекс за малоценност
                  4ао
                  Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

DANI, в сряда гледах една такава, като закарах Патрола при художника (за информацията Стефан получва бира или каквото там пие) и ми се струва, че си залужава всяка стотика от тия пари.
                    А иначе по темата - ПАТРОЛ бе хора. Нямам никакво съмнение по този въпрос.

Коментар

Re: TOYOTA

Първоначално публикуван от DINI
                      Една TOYOTA HILUX бях харесал на времето но пича които я продаваше и искаше 4500 лева! По негови данни двигатела е 2,2, но аз такав 2,2 дизелов мотор незнам да слагат на такава машина! Много и бех навитак навремето! Тия дни ще зема да я снимам ако още седи там! Та вапроса ми е дали струва наистина толкова защото на мене ми се сториха страшно много превид това че пикапа беше тварде стар и много раждив но за сметка на това сас страхотно хищна муцуна и завидна височина! Като прекарам самураиа до него и получавам комплекс за малоценност
                      4ао
                      ако е 4х4 HILUX-а въобще не е скъп... доста съм търсил из интернет и определено HILUX под 10000лв е евтин... но 2.2Д не ми звучи добре...
                      продават се и Тойоти внос от Испания и Италия с какви ли не двигатели... например Алфа Ромео...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

За тоя...

За тоя хилукс давам гаранция че е с японски мотор защото е бая дартичак тия дни ше мина пак на проучване, а ако се сагласи на бартер за моя самураи да го давам ли? Той моя самураи е с двигател и скорости на toyota corolla 4A мотор да неговорим че задните амортисиори са от самолет но се пак немое да му зема 4500 ако ще да умра не защото незаслужава ами просто няма кой да ми ги даде :x
                        4ао

Коментар

Свирнете за Хайлукса са ходя да го гледам къде е. Обожавам я тази кола!

Коментар

Re: Toyota Land Cruiser 2.8??

Първоначално публикуван от Yaro
                            Има ли Тойота от 70-та серия с дизел 2.8 или в тази обява има някаква грешка И въобще според Вас има ли 'скрита лимонка' в тази дълга база за тази цена, или просто да кажем е рядък модел, който е екзотика откъм части?? Венци, ако си спомняш, зимата ти звънях за една Тойота, която се оказа рядка и т.н., може би тази е нещо подобно...
                            не е ли 3L този мотор?

във всеки случай изглежда много добре поне на снимка...

Коментар

Точно той е

Коментар

ДИНИ

ЗА кой мотор говорите че е 3,0 ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X