Първоначално публикуван от redair
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой от двата? (SUZUKI VITARA или DAIHATSU FEROZA)
Свий
X
-
аз имах гранд витара 2.5 V6 /за 2.0л V6 незнам да има/ беше много хубава количка, само че голяма съпотия с частите. един път я заведох на средно тежък офроуд и строших едни спойлери за 2000 лвсамо щипките дето ги държат струваха 100 лв .
иначе вози супер и гори прилично, при яко каране кам 10 л/100кмdrive alive
Коментар
-
А па ферозата се оказа съвсем без части, ей го колко народ вече закъса ...
Автомат и оффроуд ... Иди при Близнаците да ти покажат автомати, след офроуд ... Имат цяла купчина, и се виждат хубаво, щото са изтърбушени. Не си хвърляй парите, има всякви хубави неща за които можеш да ги дадеш.
Коментар
-
Genesis: дай тел... или E-mail... да ти звънна
Стефане: далеч съм от идеята бъдещата ми витара да я карам яко по чукарите :-) или да правя оффроуд с нея. Ще я изполвам за експедиционен туризъм ( черни пътища около язовирите, и разни горски пътища ). И основно градско каране.LZ1RED
Коментар
-
аз до края на мсеца ще си подарявам джипката, та и аз се замислям за вариант за офроуд със сузуки.
интересно ми е има ли блокажи за vitara/sidekick и колко долу-горе излиза закупуването и инсталирането им.
прави ли се и лифтинг на споменатите модели и пак въпроса - от колко банички ще трябва да се лиша
иване, ти купи ли си вече сузуки? сподели впечатления и насоки за отъпканата пътека.
Коментар
-
Първоначално публикуван от go go goаз имах гранд витара 2.5 V6 /за 2.0л V6 незнам да има/ беше много хубава количка, само че голяма съпотия с частите. един път я заведох на средно тежък офроуд и строших едни спойлери за 2000 лвсамо щипките дето ги държат струваха 100 лв .
иначе вози супер и гори прилично, при яко каране кам 10 л/100кмкато ги счупиш, махаш ги и тва е! пък за тия пари щеше да си направиш АРБ броня /евентуално и с лебедката към нея/...
а за "автомата" погледнете в руския клуб на Тойота - може би половината карат с автомати и са много доволни, особено добри са при изкачване на кален баир... /за спускане не толкова, но спускането става и на спирачки за разлика от качването/помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от milenинтересно ми е има ли блокажи за vitara/sidekick и колко долу-горе излиза закупуването и инсталирането им.
прави ли се и лифтинг на споменатите модели и пак въпроса - от колко банички ще трябва да се лиша
Особено блокажите
Коментар
-
kogato imash kola deto struva sumeti pari i ne mislish da qa karash do kraqa na resursa i vsqakakvi gluposti se prevrashtat v problem, a bronqa ARB za grand vitara sled 1999g. mai nqama a togava savsem nqamashe pak i pres vaprosnite 1999 - 2000 dumata lebedka v BG se predavashe ot uho na uho
blokaji za suzuki se namirat no cifrite sa umopomrachitelni, ne si struvadrive alive
Коментар
-
Карам ROCKI от доста време. Имал съм и други джипки,все спартански според моя джоб. ROKITO ,моето е 2.0 3Y-Tojota-мотор.Никакви проблеми с машината.Счупих предно каре по изцяло моя вина.Видях зор да го намеря,но сега имам още две резервни с полуоси,щото не смятам да го продавам.
Коментар
-
DAIHATSU FEROZA по нищо не отстъпва на VITARA oсобедно в гората. 2004 г. карах FEROZA на състезания за 3 състезания сам сменил само водна помпа и тампон на двигател които отлично пасва от UAZ.И сам го експлоатирал много варварски ходовата част му е много здрава изключение правят задните ресори обаче като се сложат предни ресори от УАЗ и там проблема се решава за винаги.Мога да дам и други савети ако някои го интерисува почти сас всичко сам се сблъскал с моята FEROZAПодстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
тел. 0898327627
Радослав
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар