Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от двата? (SUZUKI VITARA или DAIHATSU FEROZA)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от redair
    Genesis: скоростната ти кутия с 4 скорости ли е ?
    и на гас ли я караш ???
    С четири скорости е и нямам газова уредба. Карам си я на бензин

Коментар

Genesis: да те питам, ако е удобно някои ден да се видим да ме повозиш на твойта витара, засилил съм се да си взимам дълга с автоматик, а съм карал само къса... Ще ти бъда благодарен
      LZ1RED

Коментар

аз имах гранд витара 2.5 V6 /за 2.0л V6 незнам да има/ беше много хубава количка, само че голяма съпотия с частите. един път я заведох на средно тежък офроуд и строших едни спойлери за 2000 лв само щипките дето ги държат струваха 100 лв .

иначе вози супер и гори прилично, при яко каране кам 10 л/100км
        drive alive

Коментар

А па ферозата се оказа съвсем без части, ей го колко народ вече закъса ...
          Автомат и оффроуд ... Иди при Близнаците да ти покажат автомати, след офроуд ... Имат цяла купчина, и се виждат хубаво, щото са изтърбушени. Не си хвърляй парите, има всякви хубави неща за които можеш да ги дадеш.

Коментар

Genesis: да те питам, ако е удобно някои ден да се видим да ме повозиш на твойта витара, засилил съм се да си взимам дълга с автоматик, а съм карал само къса... Ще ти бъда благодарен
            redair, става

Коментар

Genesis: дай тел... или E-mail... да ти звънна
              Стефане: далеч съм от идеята бъдещата ми витара да я карам яко по чукарите :-) или да правя оффроуд с нея. Ще я изполвам за експедиционен туризъм ( черни пътища около язовирите, и разни горски пътища ). И основно градско каране.
              LZ1RED

Коментар

Genesis: дай тел... или E-mail... да ти звънна
                redair, пуснах ти лично съобщение.

Коментар

аз до края на мсеца ще си подарявам джипката, та и аз се замислям за вариант за офроуд със сузуки.

интересно ми е има ли блокажи за vitara/sidekick и колко долу-горе излиза закупуването и инсталирането им.

прави ли се и лифтинг на споменатите модели и пак въпроса - от колко банички ще трябва да се лиша

иване, ти купи ли си вече сузуки? сподели впечатления и насоки за отъпканата пътека.

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                    аз имах гранд витара 2.5 V6 /за 2.0л V6 незнам да има/ беше много хубава количка, само че голяма съпотия с частите. един път я заведох на средно тежък офроуд и строших едни спойлери за 2000 лв само щипките дето ги държат струваха 100 лв .

иначе вози супер и гори прилично, при яко каране кам 10 л/100км
                    откога спойлерите са резервни части? като ги счупиш, махаш ги и тва е! пък за тия пари щеше да си направиш АРБ броня /евентуално и с лебедката към нея/...

а за "автомата" погледнете в руския клуб на Тойота - може би половината карат с автомати и са много доволни, особено добри са при изкачване на кален баир... /за спускане не толкова, но спускането става и на спирачки за разлика от качването/
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

да, това с изкачването на кален баир е много вярно и genesis го доказа миналата събота като скри топката на всички ни на най-трудния участък, преминавайки последен

Коментар

Първоначално публикуван от milen
                        интересно ми е има ли блокажи за vitara/sidekick и колко долу-горе излиза закупуването и инсталирането им.

прави ли се и лифтинг на споменатите модели и пак въпроса - от колко банички ще трябва да се лиша
                        Има колега , и блокажи има , и окачване има , ама цените ...
                        Особено блокажите

Коментар

kogato imash kola deto struva sumeti pari i ne mislish da qa karash do kraqa na resursa i vsqakakvi gluposti se prevrashtat v problem, a bronqa ARB za grand vitara sled 1999g. mai nqama a togava savsem nqamashe pak i pres vaprosnite 1999 - 2000 dumata lebedka v BG se predavashe ot uho na uho

blokaji za suzuki se namirat no cifrite sa umopomrachitelni, ne si struva
                          drive alive

Коментар

Карам ROCKI от доста време. Имал съм и други джипки,все спартански според моя джоб. ROKITO ,моето е 2.0 3Y-Tojota-мотор.Никакви проблеми с машината.Счупих предно каре по изцяло моя вина.Видях зор да го намеря,но сега имам още две резервни с полуоси,щото не смятам да го продавам.

Коментар

DAIHATSU FEROZA по нищо не отстъпва на VITARA oсобедно в гората. 2004 г. карах FEROZA на състезания за 3 състезания сам сменил само водна помпа и тампон на двигател които отлично пасва от UAZ.И сам го експлоатирал много варварски ходовата част му е много здрава изключение правят задните ресори обаче като се сложат предни ресори от УАЗ и там проблема се решава за винаги.Мога да дам и други савети ако някои го интерисува почти сас всичко сам се сблъскал с моята FEROZA
                              Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                              тел. 0898327627
                              Радослав

Коментар

От: Кой от двата? (SUZUKI VITARA или DAIHATSU FEROZA)

Здравейте колеги !
                                Искам да си купя една фероза и аз ! Можели да ми дадете някакви съвети преди закупването .. къде да се огледам добре ! Благодаря Ви предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X