Страхотен фоум.Поздравления з а създателите.Искам вашите мнения за едно LR Disko което си харесах в Германия дали има смисъл да го купувам или да търся още.Тук има много знаещи хора надявам се на най правилното ви мнение за коетд Ви благодаря предварително.LR DISKOVERY 1999г 2,5 td 251000 km има ли живот още в този двигател и ходова част.Цената е доста добра около 12000 лв и салонът изглежда щаден .Досега не съм имал джип но не пропускам ловен излет тормозих 3 години едно Пежо 106 ама не е работа ИСКАМ ДЖИПКА ПОМОГНЕТЕ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЪВЕТ ЗА LR Disco Td5 1999г.
Свий
X
-
До: СЪВЕТ ЗА LR Disco Td5 1999г.
Здравей,и добре дошъл също ми се струва ,че цената му е малко ниска,моя е произведен 1998 г. м.12 и миналата година го взех за около 18 к.,можеш лесно да провериш истинските километри по номера на рамата,в немсикте сервизи е воден поне до изтичане на гаранционния срок и винаги показва на колко километра е бил на всяко влизане.Риска си е твой и парите са твои.Успех в начинанието и късмет.Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Коментар
-
Аз понеже съм "пресен член" мога само да кажа, че мойто е 2000, беше на 194 000 и го взех за 14 000 евро.---------------------
Шофирайте разумно!
[IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]
Коментар
-
къде го намери това Диско толко евтино, аз също си търся и под 10к евро не мога да намеря нищо, и два пъти ходих до Германия залудо!
а иначе 250000 не са чак толкова много, общото мнение за този модел е че са издръжливи, поне така ми казаха бившите ми колеги от Мотопфое.Disco II td5
2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
planed: air locker, rear D44bumper
Коментар
-
От: До: СЪВЕТ ЗА LR Disco Td5 1999г.
Първоначално публикуван от TD5 Преглед на мнениев Англия вече се намират по 3000 паунда т.е. пколо 7000 лв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар