Добър ден колеги. Направих темата защото си търся джип в класа на Honda CR-V или Hyundai Santa Fe. Четох доста в този форум както и по други и останах с впечатлението че тези две машинки които не са много съпоставими мисля една с друга са най-доброто в съотношение цена/качество на покупка и поддръжка. Конкретната Honda която ме интересува е CR-V втората генерация със двулитровия Vtec бензинов двигател. Santa fe от което се интересувам е 2.4 бензин около 2003 година. Държа джипчето да е с ръчни предавки както и на новата качествена газова уредба която съм си предвидил в бюджета. За разхода имам представа, по-конкретното което ме интересува е поддръжката им и системата за 4х4 също така защото четох доста противоречиви мнения за хондата. Джипа ми трябва защото трябва да се катеря до една махала където имам къща, естествено няма асфалт ама пътя не е брутален. Също така се интересувам дали има сервизи и майстори съответно които могат да ги поправят качествено тези коли защото за всеки сервиз мненията са фифти фифти и съответно цената на качествени консумативи. Благодаря ви предварително, извинявам се ако питам нещо, за което вече е писано просто не можах да го намеря. Това ми е първия пост в този форум и вярвам че мога да получа най-точните отговори тук относно 4х4 всъдеходите.

Коментар