Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СМЯНА от REXTON 270XVT на HYNDAI SANTA FE INOX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СМЯНА от REXTON 270XVT на HYNDAI SANTA FE INOX

днес слизах до аерогарата - в склада на Хюндай имаше 4 автовоза само със Санта Фе-та... Това са 32 коли!
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абе вие не разбрахте ли,че за някой и Нисан Кашкай е джип. Или сте пълни греди??? Ясно е,че за някой и Вранглер е паркетнки,а за други Кашкай е много проходим. Не може всички да гледаме ендакво. А човека пита струва ли си да сменя кола с конкретна друга. Не да му набутвате американци и тн. Ей затова има толкова зключени теми... заради офф-топик и СПАМ.
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Датата,колега,датата!!!

Коментар

Aз датата я виждам. Въпроса е,че това е било и ще бъде така. Жалко...
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
            Aз датата я виждам. Въпроса е,че това е било и ще бъде така. Жалко...
            Така е колега, така е... Лично на мен ми омръзна да обяснявам едно и също, десетки пъти, защото винаги се намира някой, който токущо е сменил леката си кола с друга, малко по-височка, евентуално 4х4, но си мисли, че това е джип, че е много проходим и т.м.... така са му казали автоджамбазите... Та въпросния някой, започва да ни убеждава колко страхотен джип си е взел, базирайки се на примерно едногодишния си опит и то само с тази кола...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Абе в тоя форум само за Китайски и Корейски коли се говори. Егати и марките-Рекстон, Санг Йонг, Бонг, Цонг...Че и прехвалените пластмасяци и тънколамаринести Хюндай и Киа са ви любими. Еее българина си обича да е с 3 % нещо по-евтино и веднага се хвърля да купува. Я гледайте един топ или фифт гиър и вижте дали поне един път нещо се коментира за тези досадни и скучни коли.Явно повечето хора са оперирани от чуствителност към автомобила , камо ли пък сантимент, щом като си купуват такива марки. Скоро ще пуснат и баш китайските шпорове извън Китай и съм сигурен , че в БГ ние първи ще поведем продажбите им пред останалите марки с 40-50 или 100 годишна история.Сори, но не разбирам човека, който харесва тези марки, всъщност разбирам го, той си е малко смотаняк, като колата.Джеръми Кларксън най-добре прави-троши ги с чукове или взривява-за това стават.
              Сори за спама, но Корейското и Китайското всъщност е най-големия спам.....

Коментар

Колко си в грешка само. Нито си мисля,че е джип,нито са ме убеждавали авто джамбази. Поредното ЖАЛКО- че тук е пълно с дървени философи... Човека ясно си е посочил,че иска Санта Фе. Пита как е,а не какво Ви харесва.

Първоначално публикуван от bubaru Преглед на мнение
                Абе в тоя форум само за Китайски и Корейски коли се говори. Егати и марките-Рекстон, Санг Йонг, Бонг, Цонг...Че и прехвалените пластмасяци и тънколамаринести Хюндай и Киа са ви любими. Еее българина си обича да е с 3 % нещо по-евтино и веднага се хвърля да купува. Я гледайте един топ или фифт гиър и вижте дали поне един път нещо се коментира за тези досадни и скучни коли.Явно повечето хора са оперирани от чуствителност към автомобила , камо ли пък сантимент, щом като си купуват такива марки. Скоро ще пуснат и баш китайските шпорове извън Китай и съм сигурен , че в БГ ние първи ще поведем продажбите им пред останалите марки с 40-50 или 100 годишна история.Сори, но не разбирам човека, който харесва тези марки, всъщност разбирам го, той си е малко смотаняк, като колата.Джеръми Кларксън най-добре прави-троши ги с чукове или взривява-за това стават.
                Сори за спама, но Корейското и Китайското всъщност е най-големия спам.....
                Точно фифт гиър сравняваха Фокус и Сеед и казаха,че са двата им любими хечбека. Кларксън не искам да коментирам,той е комик,а не авто специалист. Там кола,която струва под 100000 не става. И мерси за обидата,ама смотаняка съм сигурен,че ще седи доста по-далеч от сервиза с чупената си пластмаса и тънките ламаринки. Пробелма на българина не е,че купува 3% по-евтиното(не си ли измисли най-после някакъв нов израз,бе),а че е кон с капаци. Аз имах кола със 100 годишна история- Пежо,еми сори,ама качеството като издръжливост е далече от кУрееца ми. Имал съм и ФВ и както се казваше в едно ФВ списание (ауто билд) СЕРВИЗА БЕШЕ МОЯ ДОМ. Така че не съм взел колата заради ш*баните 3%,а заради нещо съвсем различно. Заради 300% по-малко изхабени: нерви;пари и време по сервизи и дилъри.
                Последно редактирано от cveti; 16-08-09, 20:22.
                Volkswagen Bora AKL

Коментар

Абе вие не разбрахте ли,че за някой и Нисан Кашкай е джип. Или сте пълни греди???
                  Колко си в грешка само. Нито си мисля,че е джип,нито са ме убеждавали авто джамбази. Поредното ЖАЛКО- че тук е пълно с дървени философи...
                  Не станаха ли твърде много квалификациите по адрес на други участници? Хайде по-полека с емоциите!

А иначе въпросът е кое какво е, а не кой за какво го мисли. Колкото и да се напъвам да кандардисам някого, че Патрол GR е ексклузивна луксозна лимузина, той ще си е все камион.
                  Та същата работа и с разните му там Кашкаи, Сантафе-та и т.п.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Ами те не са само от моя страна. Както има много кадърни и знаещи хора,така има и много дървени философи тук. Аз също философнича от време на време. Това не ме оправдава,че съм квалифицирал някого както трябва. А мен като ме класифицират какво? Не знам някой да си е получил наказанието заради това.

Айде лека и умната.
                    Volkswagen Bora AKL

Коментар

Извинете ме, малко прекалих.
                      Киа и Хюндай стават. Аз даже имах една служебна Киа прайд.Верно това е от първите модели, но беше голяма греда. Новите доста се развиха. Просто не ме кефи идеята да караш такава марка кола, предпочитам прим. японска за същата цена.Вие Dino сте имал Пежо, което 100 год. история много не му помага, съгласен съм.Фолклсваген също много развалиха качеството , иначе правят добри коли за каране, но и с тези цени, вече не са много Фолкс.
                      Важното е човек да си се кефи на колата, и на жената също.....каквато и да е тя

Коментар

Offtopic:

Ами те не са само от моя страна..
                        Шъ прощаваш, обаче в последните дни си се набримчил да даваш определения и да съдиш и обясняваш кой е прави и кой не е:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...203#post823203
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...977#post822977
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...959#post822959
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...933#post822933

и т.н.

Сори ама аз от теб нищо полезно не съм прочел във форума. Само някакви заяждания. Та айде успокой топката и както си писал:

Или по-скоро НЕналичието на такива. Омръзна ми да чета глупости. Аре ако не знаете да не пишете. А е повече от ясно,че СФ и Рав4 не могат да се сравняват като ДЖИПове със Паджерото,но като КОЛИ са мноого по-добри.
                        ами не чети бре, кой те кара.

Аман дето викаш

Коментар

В темата за наклоните съм абсолютно прав. Че е пълно с философи-също. А това че не си прочел нищо полезно от мен-ами твой проблем. Честно казано какво ме интересува дали ти си прочел нещо. Интересува ме това,че има хора които са ми благодарили и са били признателни.
                          Volkswagen Bora AKL

Коментар

В темата за наклоните съм абсолютно прав. Че е пълно с философи-също. А това че не си прочел нищо полезно от мен-ами твой проблем. Честно казано какво ме интересува дали ти си прочел нещо. Интересува ме това,че има хора които са ми благодарили и са били признателни.
                            Не ми е проблем

Просто дай да я караме по-сдържано. Всеки има право на мнение, всеки може да греши. Няма нужда някой да го навиква за това. Като е сбъркал, го поправяме и толкова.

Поздрави

П.П.: май е време модераторите да разчистят офтопика. Аз ще пратя този си пост до Дино на лично.
                            Последно редактирано от nikidd; 17-08-09, 14:35. Причина: послепис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X