Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пикапите като експедиционни автомобили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пикапите като експедиционни автомобили

Чудя се тия дни, за варианта - пикап като автомобил за разходки със средна/малка трудност (4М на картата ), дълги експедции с нормална и малка трудност и разбира се ежедневна употреба при по-активен начин на живот.

И най-вече въпроса ми се свежда до новите пикапи, които се предлагат на пазара. (конкретно L200 и Hiliux). Интересно ми е вашето мнение за подобни автомобили - като издържливост, практичност, цена на експлоатация и т.н.? Разбира се, че доработките са наложителни е ясно.

Дилемата ми може да изглежда съвсем малоумна на фона на възможностите за придобиване на нов ЛандКруизер 105, но пикапите имат някой плюсове като по-ниска цена (което не е за пренебрегване), някой екстри и глезотиики, възможност за нормално закупуване (щото на 105-ца отива малко вече към имагинерно), оторизирани дилъри и т.н. Отделно 105-ца наистина е много "здрава", но да организираш експедиция достатъчно култова, за култовия статус на 105-ца е много много трудна работа, така че тази здравина може и никога да не я усетиш, за разлика от някой неща които ще ти тегнат ежедневно.

П.С. L200 и Hiliux ги пишат със задни блокажи - това истински блокажи ли са или някакви електронни истории?

До: Пикапите като експедиционни автомобили

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9256
    Виж тук , доста са понаписали . Може и да намериш какво точно те интересува....... Успех
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X