Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover и X6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover и X6

http://www.youtube.com/watch?v=x7nGXpqb3FE
    http://www.youtube.com/watch?v=K053KWIEcL8+
    http://www.youtube.com/watch?v=3ShJZ...eature=related

Не съм фен на X6, нито съм на мнение, че въобще могат да се сравняват тези два автомобила! Просто пускам тези клипове и се надявам, че ще са Ви интересни!
    За всичко си има разумно обяснение, разбира се. Не мога да скрия обаче лекото задоволство от пyрзалящия се Range, не че той е виновен, но се дразня когато хората мислят, че тяхното е най-добро.

От: Range Rover и X6

Да се сравняват два автомобила по клипове в интернет е като да се запознаеш с произведението "Под игото", гледайки го на видео.

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
      ......, но се дразня когато хората мислят, че тяхното е най-добро.
      Понеже явно това е основната причина за създаването на темата, нека замерянето с клипове започне СЕГА!
      ..поредната безсмислена тема...

00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

С каквато и кола да си без гуми си за никаде :-)

Коментар

Ама ти се чудиш какво да си купиш ли?
          Иначе тези ми приличат на една картинка от тези дни: ауди А-незнам-си-колко за 100к+ лева с летни гуми на Драгалевци! Сняг до колене де - за който не знае - и непочистени улуци...
          Въртеше се като Цонка-певачицата на сцената на ... балиго-къде...
          Странно моят Рейндж с кайманки що не се сучеше така?
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Оп, нещо не се разбрахме. Нито ги сравнявам, нито нищо, а просто ми харесаха клиповете. Специално за Range-а на трева до колкото разбирам от коментарите се касае за неправилно задаване на терена или изключване на тракшън контрола или там каквото и да е, също и гумите де.
            Иначе x-drive-a има добро поведение на мокро и сняг (с зимни гуми), надали някой очаква нещо повече!
            И между другото не се чудя кой от двата, защото и двата не ми харесват имам съвсем други фаворити.
            Междувременно опитите продължават и клипове със закъсали винаги ще има за всеки един нов моел SUV, но това е ясно и предолагам нито аз нито вие съдите за техните качества от това!
            Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
              ..........
              Иначе x-drive-a има добро поведение на мокро и сняг (с зимни гуми), надали някой очаква нещо повече!
              ........
              Има да - когато са под 5см
              А за очакването - зависи кой какво търси и за колко пари

Колкото до Рейнджа и студентите - всичко е до задкурмилно у-во - оттам и А4 ще излезне
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

хаха избирателно ли пусна точно тези клипове ,ако беше погледнал в листа можеше да пуснеш и този примерно

Коментар

Първоначално публикуван от milenvg Преглед на мнение
                  С каквато и кола да си без гуми си за никаде :-)
                  На 100% съм съгласен с колегата относно гумите , не съм фен на нито един от двата модела но все пак в тея клипове проблема не е в автомобилите ...

Коментар

Хайде и аз да пусна един клип.
                    И да-задкормилното устройство е най-важно, каквито и системи да имаш по колата, не го ли можеш.....
                    http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY

Коментар

Не съм фен и на 2те, но от 3те клипчета единственото което видях е, че с кофти гуми не става. на тези места и с най-обикновена кола с 2 хубави гуми ще се мине.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X