Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реглаж предница след лифт

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Реглаж предница след лифт

Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнение
    Точно за това говориме.Някои допуска ли ,че и аз може да имам сервиз.
    Не ползвам сервизи. Колите си правя сам. Чувал съм всякакви отзиви а някои неща съм и видял. Не познавам лично никой от вас двамата, но мисля, че трябваше да се уточните на ЛС...
    За въпросния сервиз съм чул само добри отзиви и то от хора, които знаят от коя страна се държи отвертката...
    Изключително тъпо е да правиш антиреклама на някой, който наистина е доказал, че знае как се ремонтират автомобили и поддържа колите на доста хора от този форум, пък и извън него.
    А след като имаш сервиз, не виждам какво търсиш в друг сервиз...
    То и аз имам един сервиз за кафе...
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Не ползвам сервизи. Колите си правя сам. Чувал съм всякакви отзиви а някои неща съм и видял. Не познавам лично никой от вас двамата, но мисля, че трябваше да се уточните на ЛС...
      За въпросния сервиз съм чул само добри отзиви и то от хора, които знаят от коя страна се държи отвертката...
      Изключително тъпо е да правиш антиреклама на някой, който наистина е доказал, че знае как се ремонтират автомобили и поддържа колите на доста хора от този форум, пък и извън него.
      А след като имаш сервиз, не виждам какво търсиш в друг сервиз...
      То и аз имам един сервиз за кафе...
      Не казвам нищо лошо за сервиза,напротив.Уважавам и другите и себе си и парите си,които изкарвам с труд,без значение дали са 2 лв. или 200лв.Така и не ми стана ясно ,защо тарифата за реглаж предница е плаваща.Благодаря.Нямам повече въпроси.

Коментар

работил съм две години в сервиза на приятел в русе.само предници и ходова част.има коли на които е необходимо да се регулира само сходимоста на колелата на други наклона .ладата и двете.ако всичко се развие добре ама кат са корозирали и сичко се къса и вместо за 20 минути е готова ти отнема час два и повече.от там цената е плаваща поне при нас беше така.

Коментар

Аз съм плащал "развиване гайка на чепрашик място" - 8 часа.
          Във фирмения сервиз на Ситроен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X