Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Fiat брава или Ranault лагуна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Fiat брава или Ranault лагуна

Форума на Рено живее на адрес :
    www.renault-bg.com/forum

Аз съм малко пристрастен към Рено, защото обикновено си купувам Рено, когато ми затрябва кола . Вече съм имал 6 броя различни модели.
    В момента в къщи има една Лагуна 2.0 бензин и един Вел Сатис 2,2 Дизел. Затова на мен не бива да ми се има доверие......
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Сафран

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
        Сафран
        S-klasse

П.П.виж заглавието:
        LZ1PER

Коментар

Цените на Лагуните и Сафраните са съпоставими, но това е съвсем друга тема.

ПП
          Подразбира се, че и аз гласувам за Лагуната.

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
            колеги от няколко дни обмислям да си взема някаква кола , спрял съм се на браво ,брава, и лагуна
            някакви съвети
            KAЖИ като си вземеш каручката, че да спрем с идеите.
            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Имам Ланча Дедра 2.0 91г, която е доста близка с Бравата. Взех я на майтап с идеята да я карам докато умре, но тя не мре гадта... Окачването е 100%същото дори кошът е еднакъв. Карам я 170 000 км и мога да кажа, че това за ежегодното сменяне на предница и основен ремонт е силно преувеличено. Освен това "майсторите" трябва да са виждали италианска кола и да знаят как се ремонтира. Например гледах един, който върти делкото на дедра напосоки и се чуди защо центровката не идва - просто не се регулира оттам))
              Карам я изродски с пълното съзнание, че не ми пука за нея. Преди това имах делта интеграле, която беше невероятна кола, докато не тръгна по таван със 140...
              Истината е, че ако вземеш дарак ще караш дарак. Затова просто трябва да си избереш нещо в добро състояние.
              Френски или италиански??? - ЯПОНСКИ!!!. Поне моят опит е такъв. Най-малко ядове съм имал с японски коли... Без проблеми, докато корозията не им разкаже играта.
              Виждал съм дизеловият варинат на Митсубиши Каризма. В 100" от случаите има спукана глава - Познайте кой е производителят на двигателя (не е японски)
              Освен това годината на производство също е важна. Темпрата 97г. на баща ми е доста по-лигава от по-старите.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                S-klasse

П.П.виж заглавието:

Alfa "BRERA" - НЕЧОВЕК!

....cuore sportivo от сякъде....
                Последно редактирано от fakir; 12-06-07, 10:45.
                "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

изпревариха ме
                  сега пак почвам с търсенето ,амам то от работа никво време
                  а за жената нивата хич да не се точи на новата,чак като и се нарадвам тогава
                  "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

здравейте!
                    карам марея 1.9 ЖТД комби, само от три месеца, наистина. Като цяло съм доволен, пролеми имах единствено с едни релета - прословутите ел. проблеми при италианските коли - които смених за 5 лв (втора ръка от "Италианеца"). Съгласен съм, че бравата и лагуната са от различен клас. То май и по цените си личи - лагуната е по-скъпа.
                    Бих дал съвет да се търси по-нова кола, особено за "Брава". Дълго и мъчително си избирах кола, и съм видял какви ли не бангии, на които им искаха невероятни цени. задължително е да се мине на диагностика преди покупката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X