Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ауди Q5 или мерцедес GLK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ауди Q5 или мерцедес GLK

значи бях се решил на аудито след безброи консултации,обаче една манекенка в отдел маркетинг ми уби мечтата с големи цици и малко дупе.трябва да се чака от 3-5 месеца за ауди к 5 защото няма ли в наличност никакви,модела се купувал много,като винетка януари месец.та обясних и че след зимата джип няма да ми трябва и отидох в мерцедес и жената инжинер каза че джипката след 3 дена ще е при мен мерцедес ГЛК 250 цди с удобен за мен лизинг само трябва да реша да ли го искам .а за старото ауди куатро съм се возил в едно ауди90 куатро в снега беше като луноход,много вървеше ,няма електроники няма нищо и гореше 10 бензин.за х3 на бмв не мога да кажа нищо ,нямам впечатления ама поне да бяха пооправили феиса малко все същата е от 5 г.

Коментар

Първоначално публикуван от dinko8104 Преглед на мнение
      ........................................ една манекенка в отдел маркетинг ми уби мечтата с големи цици и малко дупе.........................
      Трябвало е да поискаш не кола, а .... нещо друго ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

магаре предполагам........

Коментар

На клипове и разни други "статични" тестове не вярвам трябва си реален (снежен или кален) тест. А от 3 до 5 месеца чакане ... тия са пили бензин :-)

Коментар

Здравейте,
            и аз да повдигна темата - може ли ако имате инфо да ми кажете колко струва техн подръжка на Q5 на три четири години /в това число и евент смяна на fap филтър и други елементи/ ако се сменят на 100-120 хил км. Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X