Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Freelander 2,0TD или Audi A3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Freelander 2,0TD или Audi A3

Здравейте
    Дано да съм нацелил правелния раздел.
    Моля за съвет по следния казус. Покупка на автомобил, който ще бъде каран основно от жена ми. Спряли сме се на два варианта- Ауди А3, дизел, автоматик, 2001-2002 г. или Freelander 2,0TD, автоматик 2002 г.
    Цената и на двата автомобила е горе долу една и съща- около 10-11 000 евро. Въпреки че Л Р е по-тежък го дават разход градско 8/100, което дали е реално?
    Идеята да купим Freelander, е че все пак е по-безопасна кола, по висока и по-проходима. Но това действително ли е така?
    Леко уточнение, за нас е важно колата да е стабилна, сигурна и по-безопасна при недай си Боже злопоука. Нито толкова ще караме на лед и сняг, нито в кал или по реки. Камо ли пък да ходим в гората на лов
    Предварително ви благодаря за мненията, Freelander 2,0TD или Ауди А3 да купим?

ПП. Ако се спрем на покупка на Freelander-ра искам да помоля някой който разбира от такива автомобили, за професионална консултация и оглед преди покупката. Естествено, че ще си заплатя

Re: Freelander 2,0TD или Audi A3

Ся ше се почне едно...малиии
    Колега,извинявай,ама сравняваш "цвят" с..."маса".Ако ме разбираш...
    Според мен и двете стават!!!
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ако може Влади да даде информация как е неговия Фрийлендър като поддръжка, мисля че само там ще има разлика иначе за това за което ще се ползва и двете стават. Само дето аз като по-пристрастен ще си кажа че ако държиш на сигурността по-добре си вземи А4 quattro - поне е истински фултайм, а сигурността не е само здравина при удар, ами и възможността да предотвратиш такова нещо. ИМХО
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Куадра, не виждам с какво толкова ще се подобри управлението - все пак говориме за каране предимно градско и от жена /едва ли е рали-пилот/... Ще кажеш, че на сняг/дъжд куатрото е по-стабилно, ама веднага ще те контрирам "Къде са?"/тая зима дали имаше и един ден заснежени пътища/...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          Куадра, не виждам с какво толкова ще се подобри управлението - все пак говориме за каране предимно градско и от жена /едва ли е рали-пилот/... Ще кажеш, че на сняг/дъжд куатрото е по-стабилно, ама веднага ще те контрирам "Къде са?"/тая зима дали имаше и един ден заснежени пътища/...
          Абсолютно си прав, и точно затова когато веднъж се случи и няма да си подготвен а с фултайма може и да не разбереш даже че е било критично.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз бих заложил на по-висока кола . Да гледаш над другите коли си е чисто предиимство .
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

за целта аз избрах Хюндай Санта Фе - влиза в ценовият диапазон, също е 2001г., но е по-просторен от фрилендъра...
              ако имате желание да разгледате и да направите тест-драйв, ще Ви свържа с магазина на Хюндай за употребявани а-ли...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X