Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep grand cherokee vs mitsubishi pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• jeep grand cherokee vs mitsubishi pajero

В голяма дилема съм засега съм се спрял на тези два джипа но няма кои да попитам за предимствата и недостатъците им като возия комфорт (екстри) проходимост,здравина,части и не на последно място разход -говоря за дизеловите двигатели 2,7 165 коня и на митсубишито също 160 конния дизел

благоря ви

От: jeep grand cherokee vs mitsubishi pajero

За Гранда много сме изговорили , и ако си вземеш 4.7 V8 и му сложиш ГИ , ще харчи по- малко от 2.7 като пари, ще върви 2 пъти повече и ще е 3 пъти по- евтин откъм поддръжка. МЕЧТА!
    За Монтерото незнам .
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Погледни и това:
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102140
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

чакам още мнения на по вещи от мен в 4x4

Коментар

Още един + за Гранда е Quadra Drive системата !
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Трябва да си наясно какво искаш. Първото ми впечатление от въпроса ти е, че не си конкретизирал нищо - година, пари? Единствената ориентация е 2,7, по което съдя, че търсиш 9-10 годишен автомобил?
            Когато аз избирах се бях возил и на Гранд и на Паджеро (различни модификации). Външния дизайн и на 2-те марки ми харесва.
            Карал съм се и съм се возил и на Диско 2 - просто, за да видя возията - дизайна вън и вътре ... без да обиждам някой, но за мен си е като ЗиЛ. Това, обаче за мен е първия автомобил, който вози по-добре на задната седалка, отколкото на предната и като цяло има предимства, но дизайна му за мен е катастрофален.
            Паджеротата возят (пак лично мнение) определено по-дървено. Като цяло стандартното им изпълнение е без екстри. Имам добър приятел, който има Паджеро 2008-ма наблъскано с екстри, но без щора за багажника, защото човека като поръчвал екстрите хич не се сетил, че за Паджерото щората си е екстра... Сега вече не му се дават 300-400 кинта за това.
            За сметка на това Гранда (Лимитед) е стандартно с почти всички екстри, които са актуални към годината на производство.
            Куадра драйва и автоматика те спасяват от всякакво мислене - само натискаш педала, а колата сама се грижи за това коя гума да върти и коя - не.
            Дали ще е дизел или бензин (с АГУ) също има значение - може да почетеш.
            Не трябва, обаче да забравяме, че екстрите си имат цена - повече боклучки - повече рискове за чупене.
            Пък за мен най-важното е на каква кола ще попаднеш при покупката. За 10 годишен автомобил каквото и да си говорим всичко опира до късмета.
            Късмет и на теб!
            Suzuki GSXR
            VW Touareg
            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X