Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Isuzu Trooper или Mitsubishi Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Isuzu Trooper или Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
    Трупъра мисля че му е скъпа подръжката аз съм за Паджеро.
    То с мислене не става... имах 7 години Трупър 2,2тд и цените на частите са в пъти по евтини от на Мицубиши
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
      Трупъра мисля че му е скъпа подръжката аз съм за Паджеро.
      Колега - вместо да "мислиш", провери фактите
      Като СОБСТВЕНИК и на двете, твърдя обратното. Трупърът се троши несравнимо по-рядко от Паджерото и частите са доста по-евтини.
      Та в резюме: Ако ти трябва прилична, удобна кола с известни офроуд възможности и относително висок разход - Паджеро
      Ако искаш доста по-проходим, здрав, икономичен и непретенциозен работен кон - Трупър.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Isusu Trooper или Mitsubishi Pajero

Здравей колега,

С удоволствие прочетох твоето сравнение. Но може ли да уточниш за кои модел трупър става въпрос - предполагам , че е дълъг трупър 2 (92/99) с 3.2 бензинов двигател, но не съм сигурен.

Поздрави

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Сравнявам ДЪЛЪГ Тропер с ДЪЛГО Паджеро. И двете имат къси версии, които при съпоставка ще покажат същото съотношение.
        По коректно е да се сравнява Тропер 1 с Пажеро 1. Двойката е бъкана с излишни боклуци. Пластмасите по купето отвън не коментирам - те си падат сами в гората.
        Колкото до 2.8ТД на Исузу - допирът ми с него се свежда до служебен китайски Лендуинд със същия мотор, който за две години не даде никакъв дефект и мога да кажа само добро откъм динамика, раход и надеждност. Отзивите, които съм чувал се покриват с моите. За да пуши и не пали е имало проблем, който със същия успех може да се случи на всеки дизел. Моят е бензинов

Коментар

Бензинов 2.3 1986г
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Isusu Trooper или Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
            Не е чак толкова.И аз го имах 2,8тди , на нула градуса на 5тия път палеше при полужение,че подгр. свещи ми бяха ок ,а модела не беше чак толкова стар 1996год. ,пушеше като вартбург от 80те докато загрее иначе вървежа биваше.
            Същия мотор миналата зима си палеше и без подгрев на 0* та и надолу.....
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X