Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rover 75

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Rover 75

Здравейте, малко не е за тоя форум ма да попитам:
    Един колега е пощурял по тая машинка
    <----------------------изтрит линк------------->
    някой има ли наблюдения как се държи на пътя, как е като издръжливост, цена на частите, и конкретно тоя автомобил от обявата някой виждал ли го е, ако да да сподели.
    Не мога да му набия в главата че му трябва "Джип" и това е. А е запален въдичар.
    Последно редактирано от Ясен; 14-12-10, 13:52. Причина: Ей, не се научихме да не пускаме линкове към Мобиле
    -------Honda CR-V 128к.с.--------
    "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

От: Rover 75

Всичкото хубаво,ама тия автомобили тук не са на мода.Щом твоя човек е рибар кажи му да не си хвърля парите на вятъра,а да си купи една джипка.Мисля,че това ще е най-добрия вариант в случая.Ако пък хич не чува оставяй го да купува Ровър-а 75 и да си блъска главата.Два пъти като отиде с него за риба и ще разбере,че ще е по-добре да беше си взел някой Москвич 412 за 300лв. или Лада 1600 за 5-600лв.Много по-истински машини са-/ЗА ЦЕЛТА/,ако на човек не му стигат парите за джипка.Просто рибар и Ровър 75 някак няма никаква връзка.Това е автомобил,създаден за съвсем други цели.

Коментар

Абе той няма да ходи с него за риба, той се гласи аз да да го карам с Хондата. Въпроса е струва ли си колата като модел и качество
      -------Honda CR-V 128к.с.--------
      "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Имал съм Ровер 825 и 75. Първия го имах две години, втория три месеца. Дизайна е нещо субективно, но на мен ми харесват. И двата бяха дизелови. Изкачат им постоянно някакви дребни проблемчета а и не толкова. За цена на частите, когато аз ги имах не бяха евтини. Ако търсите надеждна кола 75ицата май не е колата. Подвеждащото в случая е цената при покупка на старо. Има защо да е толкова евтина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X