Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Jeep GC 3.0CRD и BMW X5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за Jeep GC 3.0CRD и BMW X5

Здравейте колеги, реших да си купя пак джипка или по скоро SUV. Ще съм благодарен ако някой има повече информация за jeep-а тъй като намерих много малко инфо, интересува ме, как вози, стабилен ли е, как спира, като здравина на скорости и мотор как е, и има ли части.(Ако някой знае за правени тестове нега пусне линкове тъй като аз търсих и нищо не открих) БМВ-то ми е по ясно знам че на път е ок, но на сняг и лека кал май не става. Та ми се иска да е Jeep пък и са доста редки, но се притеснявам как е (имаше един колега който знае всичко за jeep надявам се да пише).
    Дайте съвет, иначе имах един Патрул GR и беше хубава жипката, но ми идваше по хард и затова сега клоня към СУВ.
    Благодаря

От: Информация за Jeep GC 3.0CRD и BMW X5

Колеги и тука ли никой няма информация за Grand Cherokee-то

Коментар

"Jeep GC" няма и никой не съкращава (поне тук) Grand Cherokee така. Има модели WJ, WK и т.н. Разгледай раздел Дискусии по марки / Jeep - има купища писано. Също и в самите сайтове jeep.com и напр. jeep.avtograd.ru.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Мерси, в руския сайт намерих доста неща. Съжалявам за съкращението сега като поразрових разбрах че това е Grand Cherokee WK 3.0 CRD. В раздела на Jeep има много информация, но за по старите модели. Днес ще ходя да гледам един и след теста ще го мисля. Надявах се някой да има повече впечатления от здравина и т.н.
        Благодаря още веднъж.

Коментар

Можеш да погледнеш този сайт http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WK/index.htm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X