Обява

Свий
Няма добавени обяви.

купувам таблo за терaно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• купувам таблo за терaно

Търся километражно табло за Терано 2. 2.7Д 2002 година

Какво му е на твоето ?
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Прави каквото си иска,температурата подскача,бензиномера и той, външната температура показва каквото си иска...

Коментар

• IvanIvanovi
        IvanIvanovi коментира
        Редактиране на коментар
        често пъти презапояване решава тия проблеми, ако проблема е в таблото , а не преди него

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        При терано конкретно проблемът не е преди него, а в самото него. Презапояване помага най-вече ако нещо ти се губи по дисплея например. За съжаление често проблема е в процесора. Имаше някакъв из групите, дето беше намерил човек, дето сменя процесора с такъв от друго возило и съответно го препрограмира.

Другия проблем е че "новото" табло трябва да е на повече километри от това, което са разчели на последния преглед, иначе нанай минаване на преглед. Не знам дали има нормален ред за отразяване на смяна на табло. Но пък има едни, дето срещу определена сума ще ти напишат вътре каквото ти е кеф.

Ако някой знае точния човек моля да даде координати.Обикновено проблемите са лятото ,когато прегреее от температурите навън.Зимата като да де оправя .Може наистина проблема да е в процесора.

Коментар

Разпитай по facebook терано групите, ако човека, чието табло ремонтираха преди време, още чете.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

0884980422 Наско.Стара Загора, абсолютно същите симптоми имах и аз.Оправи го и още работи.Успех
          "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
          0878739299

Коментар

Ако е на тройката от подписа ти, таблата нямат нищо общо. Твоето трябва да е сиво-черно, неговото синьо-зелено, със съвем различна конструкция и процесор. Черните много по-рядко дават проблеми.

...което, ако човека си знае работата, нищо не значи де. По спомен бяха взели процесор от някакво друго масово возило и му наляли квото трябва от терановия. Километрите мисля са във външен чип и би-трябвало да си останат същите даже.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X