Търся километражно табло за Терано 2. 2.7Д 2002 година
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
купувам таблo за терaно
Свий
X
-
Прави каквото си иска,температурата подскача,бензиномера и той, външната температура показва каквото си иска...
Коментар
-
често пъти презапояване решава тия проблеми, ако проблема е в таблото , а не преди него
-
При терано конкретно проблемът не е преди него, а в самото него. Презапояване помага най-вече ако нещо ти се губи по дисплея например. За съжаление често проблема е в процесора. Имаше някакъв из групите, дето беше намерил човек, дето сменя процесора с такъв от друго возило и съответно го препрограмира.
Другия проблем е че "новото" табло трябва да е на повече километри от това, което са разчели на последния преглед, иначе нанай минаване на преглед. Не знам дали има нормален ред за отразяване на смяна на табло. Но пък има едни, дето срещу определена сума ще ти напишат вътре каквото ти е кеф.
-
-
Ако е на тройката от подписа ти, таблата нямат нищо общо. Твоето трябва да е сиво-черно, неговото синьо-зелено, със съвем различна конструкция и процесор. Черните много по-рядко дават проблеми.
...което, ако човека си знае работата, нищо не значи де.По спомен бяха взели процесор от някакво друго масово возило и му наляли квото трябва от терановия. Километрите мисля са във външен чип и би-трябвало да си останат същите даже.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар