Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подкартерна защита

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Подкартерна защита

    Препоръчайте ми някой сервиз в който да ми изработят подкартерна защита за Субару Аутбек 2004 година, 3.0 Литра. Преди време имаше няколко занаятчии, които предлагаха такива по модел и марка, но явно са се запиляли на запад.

  • #2
    Не се ли предлагат готови за конкретната марка и модел?

    Коментар


    • #3
      Не за съжаление или поне там, където съм търсил, иначе щеше да е най-лесно така. Пазарът на такива глезотии сериозно се стесни.

      Коментар


      • #4
        https://www.subaruclubbg.com/forum/v...10219&start=80 Питай тук,четох че някой от феновете ги изработва.А готови вярно не се предлагат.Аз на друга кола бях сложил композитна.Обаче,оригиналните винтчета бяха много недомислени,кората тежка.И при каране през наводнен около 20-25 см дълъг участък,кората се откачи и счупи.Закрепването трябва да е много,много добре направено,ако трябва и с допълнителни винтове,болтове...

        Коментар


        • #5
          Вчера се свързах с него, каза че нямало повече, вероятно се занимава с нещо друго сега. Върти ми се из главата някакъв проект от стъклопластика на базата на оригиналната пластмаса но нямам никакво време да се плескам със смоли, за съжаление.

          Коментар


          • petkov_bb
            petkov_bb коментира
            Редактиране на коментар
            Синът успя да спука 3 картера на Бората (2.3-170к.с) и след като каруцата остана при мен се наложи да изработвам защита. (синa вече е с Алфа Q4)
            Първо повдигане отпред с 2.5см и отзад с 3 см. , след това метална рамка ( от 1/2 черна безшевна тръба) ,стоманена ламарина 2.5мм,а под нея сложих и 2мм. лист алуминиева (алумин-магнезиева) и вече може да се "пързаля"и по бордюрите.
            Та решението е- "Направи си сам" !

        • #6
          То е ясно че ако не намеря кой, аз ще си я свърша работата, имам едни листове от авиационен дурал към 5 мм, ама трябва моделиране от картон, мерене, псуване, напасване, нитоване, пробиване...... Или стъкломат, което не е никак по-приятно. Играл съм в тоя филм с едно Джъсти, което ползвах за горски цели, повдигнато безобразно и цялото в железа отдолу и отпред

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X