Обява

Свий
Няма добавени обяви.

щипки за ремонт предни калници - брноя на jeep cherokee kj

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• щипки за ремонт предни калници - брноя на jeep cherokee kj

Във връзка с ремонт на предни броня и калници на kj 2004 година търся неуспешно различните необходими "щипки".
    Моля за съвет - препоръка - идеи къде продават за да мога да питам конкретно и да купя.
    Предпочитам отговор на лични съобщения.

Предварително благодаря

Въпроса бе решен - намерих каквото ми трябва - темата затворена.

Коментар

Въпроса е решен за теб колега, но би ли бил така добър да споделиш с нак как да си решим същия казус, какво взе, от къде, колко струваше и т.н.?
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Е на такива много ме е яд и ги блокирам за да не им помогна без да искам след време.
        .
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Само не знам що се сърдите на човек, пуснал 15 мнения за 12 години
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

спокойно братя - счупи се компа - отне време докато го възстановя и т.н.
            отговарям на питането: за мое най-голямо учудвяне решението беше в балканстар - където имаше търсените щипки.
            ставаше дума за по 3 броя от лява и от дясно - едни доста едри - цената - 13.70 лв за брой - но като без тях не става, плащаш...
            от всички други опити при други доставчици (автопартс, скорпион, вест ауто) нищо не излезе, а витоша ауто предложи да ги внесе за 14 дни доставка и цена над 17 лв за брой... което отказах.
            ползвайте наздраве.
            Последно редактирано от hristoy; 09-09-21, 11:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X