Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет за водоструйка PARKSIDE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пистолет за водоструйка PARKSIDE

Здравейте търся да купя пистолет за водоструйка PARKSIDE. Моя го прегазих с пикапа

Няма снимки, няма модел, няма размери, та на такъв въпрос отговора е - няма проблеми, купи си от Интернет, там има точно каквото търсиш

Сега сериозно, повечето са стандартни, има 3-4 модификации на връзки и размери, виж по снимки в мрежата какви биха паснали на твоя и поръчвай.

Аз така за моя МакАлистър взех накрайник на Бош, пасна едно към едно, повечето са ребрандирани китайски техники и не би трябвало да е трудно да се намери донор или нова част.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• moci111
      moci111 коментира
      Редактиране на коментар
      Модела съм написал в Лидл имат само един модел. Мерси за съвета ще разгледам други модели белким някой пасне.

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Не е само един модела , аз затова си подарих стария пистолет ,защото не пасваше на новата машинка

През годините имат барем три модела дето съм ги разглеждал, на едната пасва от бош aquatac 100 на другата пасна от малък керхер. Ама коя кой модел е не мога да кажа.
    Какъв ти е накрайника обикновен конус с периферия, резба или с отрязана на правоъгълник периферия.
    "Бушона" е официялният сервиз и рез. Части за БГ. на парксайд.

Коментар

Обадиха се от Германия и ми пратиха линк от къде мога да си закупя резервни части за водоструйката пистолета с доставката е 60лева поръчах и сега го чакам . Казаха че водоструйки не ремонтират сменят ги с нови ако са в гаранция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X