Искам да попитам дали да си купя Уаз Хънтър Диезел?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дали да си купя Уаз Хънтър Дизел?
Свий
X
-
От: Да ли да си купя Уаз Хънтър Дизел?
И как да познаем отговора? Нов ли, употребяван ли, за гората ли, за планината ли, за града или за мината? Някога с УАЗ или друг руски автомобил имаш ли опит или с друг джип, изобщо дай още сведения.
-
Ако имаш парите, кво чакаш. Купувай го, па после казвай за кво ще го ползваш. И ние, съответно ще ти дадем съвети.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнениеИскам да попитам дали да си купя Уаз Хънтър Диезел?
Коуега, въпрос ви звучи като: Да си купя ли близалка ил' не? Излиза така, всякаш ви се е прищяло да си го купите. За това и никой не Ви отговорил сериозно. Не се подразбира, дали знаете нещо за Хънтъра.
Този Форум е пълен с много и точна информация, само заради сериозните Хора, които го посещават. Написани са доста неща за Хънтъра и за истинския УАЗ. Четете! Така ще добиете известна представа за автомобила, от който се интересувате, а и не само. След това намерете някой Хънтър, разпитайте собственика му, покарайте го (автомобилът). Тогава ще стигнете до въпроси, на които ще бъде отговорено.
Отнасяйте се вежливо и сериозно към Хората тук! Ако го направите, очаквайте и същото от тях към Вас.
Пожелавам Ви да стигнете до най-правилното решение!
Поздрави!
Коментар
-
Въпроса всъщност беше брутален, а обосновката на отговара "Не!", на мене поне ми струваше много - много години. Формално - дизелов УАЗ е на върха на сладоледа отгоре. На практика - наникъде.
Хънтъра, той и Хрюнтер, което вече е презрително название, не е онзи УАЗ, заради пружините отпред. Проблемът с чупенето на горните им упори е решаем, те не го правят ралийна кола, обаче го правят вече неуаз.
Дизелите могат да са три. ЗМЗ-514 (така си и остана суров, по охлаждането, не се произвежда), Ивеко (екзотика, не се връзва по ремонтните разходи), и Андория (полски, буклук по определение).
В УАЗовете може да се слагат дизели, но внимателно. Нещо си струва само в ресорните, и всъщност само на военните мостове. Примерно от серията 3L на Тойота, или 4J на Исузу, но те също не са панацеята. И изобщо казано, в класа джипове 3/4 тона, смислен дизел тъпо не съществува. Които работят са тежки, за които са правилни по тегло - няма скоростни кутии. Всички плесват с ръце, прегръщат се, и отиват да се утепат с глава у стената.
Коментар
-
От: Дали да си купя Уаз Хънтър Дизел?
Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнениеИскам да попитам дали да си купя Уаз Хънтър Диезел?"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Ще го ползвам за гората. Ще го подлагам на големи изпитания . Питах един приятел той каза че за нищо не става но аз искам да попитам вас.
Знам че Хънтъра не е е стария Уаз ами един вид паркетник.
Значи най -добре да си купя Уаз Хънтър бензин инжекцион.
Извинете за тъпия въпрос в форума но съм много нов.
До сега джип не сам карал но знам за какво става въпрос. Почитател съм на Уаз и искам да си купя.
Коментар
-
Колега, с такава покупка влизаш в една спирала на приключения. Не случайно няма два еднакви Хънтъра . Или аз поне не съм виждал.
Май хората с Хънтъри останахме много малко напоследък...Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Хънтъра си е добра машина, като я познаваш и се грижиш за нея. Аз не познавам дизелов Хънтър, но не мисля, че е използваема машина в смисъла на поста ти. За селскостопанска работа, да влачи нещо може би става.
Та ако ще купуваш, бензинов. Поне знаем какво може и какво не. Може да върви там, където паркетниците не могат. Може да се претоварва колкото си искаш. Може и по магистралата да си караш нормално.
Аз го ползвам и за града, особено зимния сезон. Напролет боядисвам задната тръба - обикновено като спирам на светофар, някой бързак ми се забива отзад. Миналата зима 4 пъти.Show must go on!
LZ1VES
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар