Обява

Свий
Няма добавени обяви.

знаете ли нещо за тази Toyota?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• знаете ли нещо за тази Toyota?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...824&f1=details
    УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II

От: знаете ли нещо за тази Toyota?

По-конкретно ?

Коментар

Хммм, само 1998 г...
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Салонът не е оригинален, торсионите са и напърчени яко, старничния наклон го няма никакъв. В нормална държава ще е 300Е.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Салонът не е оригинален, торсионите са и напърчени яко, старничния наклон го няма никакъв. В нормална държава ще е 300Е.

г-н Джамбазов благодаря за коментара но аз съм нов и какво ще рече "торсионите са яко напърчени". т.е какво е първо торсион.

Мисля да купувам тази джипка и за това се интересувам. Запалих я и двигателя тиктакаше. Утре ще я пробвам по баири и магистрала.
          Благодаря Ви предварително.

Коментар

Като гледам обявата, колата е в Пловдив. Можеш да ми звъннеш. Ше вземеме някой Тойотаджия на огледа. Митака ще помогне и ....така се стига до истината.
            Друг е въпроса защо точно такава каляска си решил да ремонтираш....пардон, да караш.

ПП Мите, такова изпълнение има ли 98г.????
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Като гледам обявата, колата е в Пловдив. Можеш да ми звъннеш. Ше вземеме някой Тойотаджия на огледа. Митака ще помогне и ....така се стига до истината.
              Друг е въпроса защо точно такава каляска си решил да ремонтираш....пардон, да караш.
              Ok. непременно ще се обадя. ето я отново но със друга цена. мисля, че сделката е сгодна защото давам един сааб 900 S /95г./ и частично кеш.
              Ето я отново с друга цена: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...410&f1=details

Коментар

И друга година.....
                И друг тел. ...
                На кой салон е това?
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  И друга година.....
                  И друг тел. ...
                  На кой салон е това?
                  намира се до метро в Пловдив. след техо полис мисля беше в дясно има 2 къщи. Запалих я преди седмица. Нямаше пушилки и мото ра добре работеше.
                  Последно редактирано от janissary; 06-08-10, 11:17. Причина: доп. инфо

Коментар

Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнение
                    намира се до метро в Пловдив. след техо полис мисля беше в дясно има 2 къщи. Запалих я преди седмица. Нямаше пушилки и мото ра добре работеше.
                    Подкарах машината, но се чуваше шум и доста клатеше и пушеше. Оказа се 12,1993г. по документи. Не ми хареса. Благодаря на Вальо и Джамбазов, че светнаха за някои неща.

Колевая се м/у Патрол 2,8 и Паджеро 2,8. Тойотота ми идва скъпо.
                    поздрави!

Коментар

Offtopic:

...Колевая се м/у Патрол 2,8 и Паджеро 2,8. Тойотота ми идва скъпо.
                      поздрави!
                      В момента има един много хубав Патрол Y60 2.8 (направен), но е и на една цена.
                      Заради мотора, аз бих избрал Паджерото. Заради всичко останало - ПатрулЯ.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Offtopic:

В момента има един много хубав Патрол Y60 2.8 (направен), но е и на една цена.
                        Заради мотора, аз бих избрал Паджерото. Заради всичко останало - ПатрулЯ.
                        А кой може да ми даде повече инфо и снимки за Патруля ?
                        Последно редактирано от janissary; 12-08-10, 10:49. Причина: конкретика

Коментар

А кой може да ми даде повече инфо и снимки за Патруля ?
                          Аз, имаш лично съобщение.

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...609&f1=details

Колеги, тук има една запазена поне на външен вид. Каква беше разликата между автоматика и ръчната при Бишито, знам че имаше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X