Обява
Свий
Няма добавени обяви.
знаете ли нещо за тази Toyota?
Свий
X
-
От: знаете ли нещо за тази Toyota?
Салонът не е оригинален, торсионите са и напърчени яко, старничния наклон го няма никакъв. В нормална държава ще е 300Е."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеСалонът не е оригинален, торсионите са и напърчени яко, старничния наклон го няма никакъв. В нормална държава ще е 300Е.
г-н Джамбазов благодаря за коментара но аз съм нов и какво ще рече "торсионите са яко напърчени". т.е какво е първо торсион.
Мисля да купувам тази джипка и за това се интересувам. Запалих я и двигателя тиктакаше. Утре ще я пробвам по баири и магистрала.
Благодаря Ви предварително.УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II
Коментар
-
Като гледам обявата, колата е в Пловдив. Можеш да ми звъннеш. Ше вземеме някой Тойотаджия на огледа. Митака ще помогне и ....така се стига до истината.
Друг е въпроса защо точно такава каляска си решил да ремонтираш....пардон, да караш.
ПП Мите, такова изпълнение има ли 98г.????Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеКато гледам обявата, колата е в Пловдив. Можеш да ми звъннеш. Ше вземеме някой Тойотаджия на огледа. Митака ще помогне и ....така се стига до истината.
Друг е въпроса защо точно такава каляска си решил да ремонтираш....пардон, да караш.
Ето я отново с друга цена: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...410&f1=detailsУАЗ 469Б & LR DISCOVERY II
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеИ друга година.....
И друг тел. ...
На кой салон е това?УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II
Коментар
-
Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнениенамира се до метро в Пловдив. след техо полис мисля беше в дясно има 2 къщи. Запалих я преди седмица. Нямаше пушилки и мото ра добре работеше.
Колевая се м/у Патрол 2,8 и Паджеро 2,8. Тойотота ми идва скъпо.
поздрави!УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II
Коментар
-
Offtopic:
Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнение...Колевая се м/у Патрол 2,8 и Паджеро 2,8. Тойотота ми идва скъпо.
поздрави!
Заради мотора, аз бих избрал Паджерото. Заради всичко останало - ПатрулЯ.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеOfftopic:
В момента има един много хубав Патрол Y60 2.8 (направен), но е и на една цена.
Заради мотора, аз бих избрал Паджерото. Заради всичко останало - ПатрулЯ.УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II
Коментар
-
Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнениеА кой може да ми даде повече инфо и снимки за Патруля ?
Коментар
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...609&f1=details
Колеги, тук има една запазена поне на външен вид. Каква беше разликата между автоматика и ръчната при Бишито, знам че имаше.УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар