Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се добре изглеждащ джип!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се добре изглеждащ джип!

Здравеите съфорумци!
    Решил съм да си купя джип.
    Попрочетох този форум последните месеци!
    Джипа ще се кара от жена през седмицата в града и после в гората през уикендите от мен.
    Критерии:
    1. Къса база - Няма да е семеен автомобил, максимум 2 човека с багаж
    2. 10000-18000 лева
    3. За предпочитане бензин - ще слагам газов инжекцион задължително и ще има сериозен пробег - досега съм много доволен от автомобили на газ
    4. Хубав дизайн - ще се кара от жена все пак
    5. Максимален критерий за проходимост пътя между хижа Пионерска и хижа Рилски езера - горски път с немного големи коловози
    6. Години след 1996
    7. По възможност ще се кара сток - няма да го тунинговам допълнително
    Засега съм се ориентирал долу горе така:
    1. Митсубиши паджеро 2 или 3
    2. Митсубиши паджеро пинин
    3. ТЛК 80 или 90
    4. Нисан Патрол У61
    5. Сузуки Гранд Витара
    Моля за вашите съвети!
    Благодаря
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

От: Търси се добре изглеждащ джип!

Витарата без лифт си е с малък просвет. С внимателно каране може и да се справи, то там каманаците са проблем . А за добре изглеждаш ... май е субективно и индивидуално понятие, повечето са ръбати. Пинина май е с готин дизайн, ама не е много популярен. Евентуално и терано 2 може да добавиш.
    Иначе от изброените все ще ти свършат работа, въпрос на вкус и техническо състояние на конкретното МПС .
    Успех.
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      ...
      Джипа ще се кара от жена през седмицата в града и после в гората през уикендите от мен.
      Критерии:
      1. Къса база - Няма да е семеен автомобил, максимум 2 човека с багаж
      2. 10000-18000 лева
      3. За предпочитане бензин
      ...
      3. ТЛК 80 ...
      4. Нисан Патрол У61
      ...
      Тойота 80-ка къса база няма, цената й едва ли ще влезе в посочения бюджет, а при бензинов двигател съм чувал за разход на газ над 30 л/100.
      Патролът (дори и късата база) също е малко големичък за градска кола, с бензинов двигател ще е по-трудно да се намери, а вероятно и апетитът на такъв няма да е малък.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Nissan Terrano II има 2.4 бензин и 2.7тди ,ако се намислиш на такъв по добре си вземи 2.7тди.
        Ето за този модел говоря,хубав е,къса база,проходим идеален за жена и off-роуд
        Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X