Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да си купя за вилата и риболов?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв джип да си купя за вилата и риболов?

Здравейте!
    Можете ли да ми кажете марки и модели на джипове с евтинна подръжка.
    Няма да го ползвам за OFFroad, просто искам автомобил с висока проходимст да си ходя на вилата и по разни водоеми за риболов.
    Не ми се дават и много пари, също е хубаво да е с евтинна подръжка.
    Десен волан, автоматик.
    Обаче си нямам представа от марките и моделите

От: Какъв джип да си купя за вилата и риболов?

Напиши още изисквания.
    До каква цена,какъв разход,какво гориво(или направо пари за определен пробег),с какви екстри...?
    Както си задал въпроса,могат се изброят много марки и модели "с десен волан и автоматик".А за разходите думите "много" и "малко"(скъп/евтин) са твърде относителни и цифрите вършат по-добра работа.

P.S.Не че точно аз ще ти давам акъл и предложения,ама на спецовете ще са им нужни тези повечко данни,ако искаш да получиш някакъв отговор...
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Цена до към 4000лв
      Разхода както дойде, не е толкова проблем, ще го карам на къси разстояния.
      Екстри, без значение, климатика е хубаво нещо н о ще е много по скъп с него.

Коментар

Гранд Витара.Опел Фронтера.Митсубиши.Нисан Терано.Всички се включват в изискванията.

Коментар

A какво ще кажете з а Тойота Рав 4 96г?

Коментар

Първоначално публикуван от tishoo Преглед на мнение
            Цена до към 4000лв
            Разхода както дойде, не е толкова проблем, ще го карам на къси разстояния.
            Екстри, без значение, климатика е хубаво нещо н о ще е много по скъп с него.
            Ми то като гледам, работата си отива към "Нива".

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              Гранд Витара.Опел Фронтера.Митсубиши.Нисан Терано.Всички се включват в изискванията.
              да добавим и Рав4, и Дискавъри

Добре а кой от тях е с най евтинна подръжка после?

Коментар

Определено Опела все пак мотора е опелски.Колеги които иман Ровери купуват части от Англия на добри цени.Аз предпочитам Японските машини.Ако се купи читава машина и се ползва за леки разходки трудно ще се счупи.

Коментар

Първоначално публикуван от tishoo Преглед на мнение
                  да добавим и Рав4, и Дискавъри

Добре а кой от тях е с най евтинна подръжка после?
                  За толкова малко километри,че да не е от значение разхода на гориво,няма нужда да се притесняваш и за разходите по поддръжката.
                  Който и да избереш от изброените,ако е здрав като го взимаш,няма да успееш да го счупиш с малко каране и по "леки" терени.
                  Само трябва да го обслужиш коректно след като го вземеш.
                  На Опел Фронтера(Воксхол в изпълненията от Англия),се слагат различни двигатели,особено дизелови,но не знам дали ги има с автоматична кутия.
                  Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                    Определено Опела все пак мотора е опелски.Колеги които иман Ровери купуват части от Англия на добри цени.Аз предпочитам Японските машини.Ако се купи читава машина и се ползва за леки разходки трудно ще се счупи.
                    Той мотора хубаво опелски, ама дотам с опелското.Нататък си поддържаш японец събиран в Англия, с всичките му плюсове и минуси.Има с дифове "Aisin", има и с GNK/лицензни на Dana,предимно са с такива/.Ако нещо капитално изпуши, хич даже не е евтино, ако не намериш аналози/карета, тампони, задни лагери и т.н./
                    Като не го бъхтиш по състезания, окачването и трансмисията са доста издръжливи.

Коментар

Добре, кажете тогава обслужването при кой е най евтино?

Коментар

При всички е горе-долу еднакво. Взимай една дълга Фронтера и няма да съжаляваш. Става и за асвалт и за не съвсем лек офф. Даже мисля, че колега продаваше такава за твоите пари: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=96205 И автоматик на джип за мен не е добра идея. Не, че е лошо, ама много боли като се бъгяса....
                        Последно редактирано от kuzdov; 25-06-10, 22:37. Причина: Добавяне на линк
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Re: Какъв джип да си купя за вилата и риболов?

мисля че гранд витара ште ти вурши добра работа,ако се интересуваш пи6и продавам си моита
                          Aprilia 125 1991
                          Bashan 200c 2007
                          Suzuki Vitara 1.6 16v 1993
                          Suzuki Grand Vitara 2.5 1998

Коментар

От: Re: Какъв джип да си купя за вилата и риболов?

За риболов ти трябва дълъг джип с хубави гуми!Марка и модел-каквито са ти на сърце!Важното е да събира сопите и да не се плашиш като завали!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от gouk Преглед на мнение
                              мисля че гранд витара ште ти вурши добра работа,ако се интересуваш пи6и продавам си моита
                              Интересувам се ДА! Дай малко повече инфо за Витарата, инай важното цена! Сменени конумативи части и т.н.

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              За риболов ти трябва дълъг джип с хубави гуми!Марка и модел-каквито са ти на сърце!Важното е да събира сопите и да не се плашиш като завали!
                              Абсолютно си прав! За това не с е бях сетил
                              Последно редактирано от CarTest™; 28-06-10, 09:59.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X