Ами не, не съм. Причината е в лошите пътища, забелязах че дори на Волво ХЦ 90 на баща ми са нарязани гумите от пътната настилка, а той извън пътя не кара. Спрях да помогна и на водача на сеат с 15 цолова гума, беше я срязал след влизане на спирачка в дупка, а резервната беше изпуснала. Тъй като имах и спрей и компресор в джипа му помогнах да продължи пътя си псувайки... А аз го ударих на размисъл... Смотана работа, намалих си бюджета за автомобил, за да не ме е яд и да ми останат пари за ремонти и сега разпитвам на коя марка и модел са по-здрави окачване и джанти.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Toyota supra oт Англия за 10 бона ще ти дойде хи- хи
Няма скоро да се местя в Кипър, Великобритания или Япония и с десен волан не ме устройва. А Супрата е доста стар и рядък модел и не бих я взел за всекидневен автомобил.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Купих я с тракащи лагери и за по-лесно смених цял двигател, защото намерих и купих такъв от "салвидж" американка на 13 000 мили. До сега за 5 години съм сменил 1 тампон на двигателя, 1 шарнирен болт, 1 датчик на АБС-а, 3 лампи на късите /ксенон/ и естествено. Но ръждата не прощава и 2 пъти кърпиха вежди и подзиждаха с кит. Съответно и боядисваха. Боядисах и джантите. Срязах няколко гуми на дупките в родината ни. Минах 100 000 км на газ и съм много доволен.
Сина ми след няколко дена навършва пълнолетие и му я обещах.
Сега отново си търся автомобил за г*зовоз.
Ценови лимит 10 000 лв.
Двигател бензин и да не е с директно впръскване, ще го газифицирам. Да има сравнително висок въртящ момент в средни обороти, като 2,3 на Маздата ми.
Благинки-климатроник, ESP /те вече всички имат/, темпомат.
Големина/обем нисък до среден клас, може и 2,3,4 или 5 врати но без пикап, фургон, комби и ван.
Да няма типични изявени серийни проблеми.
До 12 години.
Очаквам Вашите предложения. Като марка, модел или конкретни такива за Ваш автомобил.
Горните критерии не са 100% твърди, т.е. може да купя примерно автомобил по-стар, или по-скъп, или по-голям, или без някоя екстра стига да си заслужава компромиса.
Имам си нормален джип 4х4, но ми е голям за г*зовоз и с по-голям разход от това, което ми трябва, за да ходя на работа.
Все едно с пушка да трепеш мухи, но във Вашето предложение пушката е бутафорна.
Коментар