Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си автомобил за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся си автомобил за лов

Здравейте колеги!
    Търся си автомобил за лов.Къса база, дизел искам да е здрав и надежден 4х4 автомобил. Моля дайте ми съвет към коя марка и модел да се насоча. Имам симпатии към TLC (70,73) или паджеро но несъм достатъчно запознат с надеждносста и възможностите им. Във форума чета само суперлативи за Тойотата, даже пробвах една,88г. 2,5D,голямо удоволствие е да я управляваш, но съм малко раздвоен.За цената на Тойотата може да се намери Паджеро с 5-6 години по-ново. Колеги помогнете ми да си намеря хубава играчка.
    Последно редактирано от dinko_pav; 21-05-10, 00:02.

До: Търся си автомобил за лов

Първоначално публикуван от dinko_pav Преглед на мнение
    Здравейте колеги!
    Търся си автомобил за лов.Къса база, дизел искам да е здрав и надежден 4х4 автомобил. Моля дайте ми съвет към коя марка и модел да се насоча. Имам симпатии към TLC (70,73) или паджеро но несъм достатъчно запознат с надеждносста и възможностите им. Във форума чета само суперлативи за Тойотата, даже пробвах една,88г. 2,5D,голямо удоволствие е да я управляваш, но съм малко раздвоен.За цената на Тойотата може да се намери Паджеро с 5-6 години по-ново. Колеги помогнете ми да си намеря хубава играчка.
    Aз мисля,че си намерил отговора сам!
    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

До: Търся си автомобил за лов

Питането ми звучи така:
      Помагайте, искам да се женя. Връзват ми много хубави и кадърни жени на около триисетина години, качвал съм се на някой от тях, голям кеф е, ама ми връзват и ромки с пет шест години по млади, за коя да се оженя?

Извинявам се на всички дами във форума за сравнението.

Иначе по темата, на автомобил след по стар от 5г, възраста няма толкова голямо значение отколкото подръжката.
      Тойотата по принцип е с цели мостове, а Паджерото на независимо (казвало се независимо, защото нищо не зависило от него.). Различни автомобили са, подресорните им маси са различни. Единият предразполага към повече извращения, а другият към по скоростно каране след съответната подготовка.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

От: Търся си автомобил за лов

За лов на едър дивеч и двете не стават, трудно се мият от кръвта и се умирисват на екарисаж (освен ако няма да теглиш прасетата, но по оживените пътища е някак си неприлично). При Уаз и ЛР Дифендър този проблем е решен (до някъде).
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Като щте е само за лов защо да не е Патрол–Y160;Y260,аз използвам такав 3.3тд предимно в гората и щте ти напиша защо.
          1 сравнение с УАЗ
          -хидравлика на волана,дискови спирачки,отопление и обдухване ,не по малко здрав,не по малко проходим,по мощен,по икономичен
          2 сравнение с ТЛК- 70 по мощен(85кс срещу 110),не по малко здрав,разхода на гориво е еднакав
          3 сравнение с ЛР-ровара е по скъп,не по здрав
          4 сравнение с Гкласа–Г класа е по скъп,бензиновите доста харчат,не о по здрав
          5 сравнение с ВРАНГЛЕР-почти няма багажник,не е по здрав

Посочил сам ти няколко фактора -зравина, разход на гориво,мощност,щто годе удобно за шофиране,голямо като за къса база, не е скъп като първоначална инвестициа и ефтина подръжка.
          "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
          Кольо.

Коментар

Здравей колега аз мога да ти предложа това http://www.offroad-bulgaria.com/show...-MERCEDES-G230 ако ти хареса се обади.

Коментар

Много благодаря за съветите колеги,но след дълго търсене и лутане станах горд собсвеник на Роки - 2.8 TDI.

Коментар

Честито! Много сериозна машинка е.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X