Напълно нов съм във форума и знанията ми за автомобили 4Х4 са минимални. Търся си автомобил 4Х4 до 8000 лева. Колата ще се използва основно за транспорт на хора и превоз на екипировка. 70 до 80% от времето колата ще се движи по черни пътища и през поле. Търся нещо сравнително здраво за предпочитане с дизелов мотор и лесна за Бг подръжка. Екстри не ми трябват колата ще е работен автомобил основно. Благодаря предварително за помоща и искам да ви поздравя за хубавия форум!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся джип до 8000 лева
Свий
X
-
-
От: Търся джип до 8000 лева
Първоначално публикуван от trepetlika Преглед на мнениеА между паджеро и патрол 97-98 година, кой е по - добрия вариант ?
Успех в търсенето.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Защо попадам на обяви "Търся да купя джип за .......лева "от сега влезналите във форума и това е .Изчезват и ги няма а след тяхната обява вече започва наддаването и връзването .Извинявам се но ако някой търси нещо го търси , а тук става май нещо друго .Успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от MIK Преглед на мнениеЗащо попадам на обяви "Търся да купя джип за .......лева "от сега влезналите във форума и това е .Изчезват и ги няма а след тяхната обява вече започва наддаването и връзването .Извинявам се но ако някой търси нещо го търси , а тук става май нещо друго .Успех-------Honda CR-V 128к.с.--------
"Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар