Привет на всички от форума. Насочил съм се към покупката на един от тези 2 паркетника и ще се радвам да получа няколко съвета, които да наклонят везните в полза на единия от тях. Съображенията ми са, че и двете машини са от един клас и един ценови сегмент 12к-15к лв(2003г) Предпочитам да е автоматик, но в крайна сметка мога да се спра и на ръчка. Също така смятам да газифицирам и оттази гледна точка ме интересува коя от двете носи повече на фаснята. Ще карам предимно по асфалт(градско, извънградско), черни пътища и от време на време лек офроуд. Поради тази причина ми е важно да знам коя е по стабилна в завоите, на висока скорост и резки маневри. И не на последно място гледам надеждност, тоест коя е по-здравата машина и съответно с по ниските разходи по обслужване.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota Rav4 2.0 VVTI AT или Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC AT
Свий
X
-
До: Toyota Rav4 2.0 VVTI AT или Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC AT
здрасти колега и двете коли са добри, но не са в един клас според мен, като двигатели и като купе, тойота рав4 е в един клас с митсубиши пинин а не с аутлендер. Аз съм карал и рав4 малко и пинин в момента и мога да кажа че усещането в двете коли е еднакво по асфалт, твърда возия, но стабилна добри коли като цяло но мънички. Аз лично бих предпочел митсубиши аутлендер , по-голямо, по-дълго междуосие, 4х4 суперселект, по-мощно, с по-голям багажник и салон, мисля че ще е по-стабилно и ще вози малко по меко. Митсубиши имат много хубав форум и колегите са много отзивчиви и помагат ако се наложи. Всичко е в твой ръце каквото и да си избереш все са хубави машини. Това от мен .
Успех!
-
До: Toyota Rav4 2.0 VVTI AT или Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC AT
И аз повече клоня за Аутлендъра, но все пак исках да събера впечатления от собственици на единия и на другия автомобилДнес дори се замислих и за Jeep Grand Cherokee 2.7, но поразпитах и се оказа, че има проблем с дюзите - 800 лв. едната без труда...
Mitsubishi Pajero II - 3.0 i V6 24V GLS (3 dr) (177 Hp) A/T
Volkswagen Passat (B5) - 1.9 TDI (90 Hp) A/T
Mitsubishi - Pajero III - 3.5 V6 GDI (3 dr) (202 Hp) A/T - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар