Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI JIMNY или VITARKA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUZUKI JIMNY или VITARKA

Здравейте, колеги.
    От доста време се двуумя между JIMNY и VITARA. И двете ми хресват на външен вид, а и се представят доста добре и извън пътя, което е една от причините да се насоча към тези две джипки. А и ако е витара коя база е по-удачна за около 65% асфалт и 35% OFF-ROAD.
    Доста съм изчел в форума и за двете джипки и то само добри отзиви.
    Благодаря предварително!

До: SUZUKI JIMNY или VITARKA

Джимни
    Suzuki Samurai SJ413 Turbo

Коментар

Първоначално публикуван от boeing7e7 Преглед на мнение
      Здравейте, колеги.
      От доста време се двуумя между JIMNY и VITARA. И двете ми хресват на външен вид, а и се представят доста добре и извън пътя, което е една от причините да се насоча към тези две джипки. А и ако е витара коя база е по-удачна за около 65% асфалт и 35% OFF-ROAD.
      Доста съм изчел в форума и за двете джипки и то само добри отзиви.
      Благодаря предварително!
      Щом ще караш почти 70% по асфалт естествено,че Витара-дълга база.С добри гуми е и нормално проходима.Ако ще искаш,обаче да се вреш из горите и коловозите заводския и клиренс ще ти дойде малък.Джимнито го намирам за малко джипче,подходящо за съвсем къси преходи,така че според твоите изисквания твърдо Витара.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
        Щом ще караш почти 70% по асфалт естествено,че Витара-дълга база.С добри гуми е и нормално проходима.Ако ще искаш,обаче да се вреш из горите и коловозите заводския и клиренс ще ти дойде малък.Джимнито го намирам за малко джипче,подходящо за съвсем къси преходи,така че според твоите изисквания твърдо Витара.
        Напълно съм съгласен колега с теб и като допълнение да кажа, че дизеловия мотор трябва да е с предимство.

Коментар

На Джимни-то въртящият момент винаги минава през веригата. Никой не се е оплаквал, но на мен това решение не ми допада
          Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Kaто ще има елемент офроуд... почват рецидивите на болестта - лифтове, тунинги... За Витара сякаш е по-отработена процедурата. А и части на старо се намират по-лесно. Офроуд-разходка си е синоним на трошенье . Миркат едни цени на нови части обаждат, че ме е срам да ги пиша, за тях не знам.

Коментар

Дъгата Витара е решението,другите са като кибритени кутии,разлика в проходимостта след лифта нямат,само дето на Витара са евтини карантиите а на Джимнето са редки и скъпи...
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

И аз съм твърдо за Витатрата дълга база при тези изисквания които имаш. Успех при избора
                Suzuki Vitara '98 2.0 TD, ДБ
                0 8 8 4 1 0 0 5 0 3 Весо

Коментар

И аз бих избрал витара,части за витари колкото щеш на прилични цени.

Коментар

Аз също съм за Витарката частите са на по нормални цени в сравнение с Джимито

Коментар

От: SUZUKI JIMNY или VITARKA

Дълга Витара-по комфортна е.
                      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X