Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daihatsu Feroza или Suzuki Samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Daihatsu Feroza или Suzuki Samurai

Първоначално публикуван от Ivan_Botevgrad Преглед на мнение
    Еи момче нали знаеш , че кой приказва ник'ва работа не върши !
    Не обичам някой да се хвали даи ми 3000хил.лв и си купувам Самурай .
    ОООО ти нямаш жипка а даваш съвети "компетентни"само така
    Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
    тел. 0898327627
    Радослав

Коментар

Няма какво да си говорим глупости каквито извращения търпи Саморая малко джипки когат да издържат , на самика мостовете под ресорите и си върти и 33ки които за ферозата са блян. Друг е въпроса на асвалт няма по гаден джип за каране от Самурая , а ферозата на асвалт лети ,но всеки трябва да си прецени за какво ще си използва джипа няма универсална кола и гума..........
      Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 06-05-10, 19:59.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

С ферозката спокоино можеш да си идеш на 100 или 200 километра и да си ловуваш или риболовуваш. Аз лично ходя на 250 а в гората за сега си нямам много опит с закъсване, не съм закъсвал но и не съм много хард. Дето ми нават нивите там и аз. Ако бях на село и влизам само в гората сигурно щях да зема самурая. Както е казано не може и туи в онуи и душата в рая. Трябват компромиси. С хондата /CRV/ летя и е много комфортно ма па не ми се влиза в гората, а и тя си е по като за ски кола, сигурна но по нежна.

Коментар

Колега и аз бих ти препоръчал за твоя случай Саморай-дано не обидя никой,но в НАПЪЛНО СТАНДАРТЕН ВИД с разбира се и еднакъв модел и диаметър гуми Самика е по-проходим от Ферозата,както в яка кал,така и в дълбок сняг.Ферозата,обаче е по-добра от него на големи странични наклони.Иначе като здравина и надеждност и двете джипки са доста изпипани,освен това са и с приличен разход на гориво.Ако говорим за някакво удобство,товарен обем и комфорт Ферозата за мен е с една идея по-добра.Това е най-общо казано.Така,че избирай-все пак ти ще си я караш.

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
            Ами недей драска само глупости а вземи един Самурай и да те видим мен много хора тука ме знаят какво правя с моята Фероза
            Колега съгласен съм с теб,но както се вижда Ферозата ти е доста подготвена,освен това тъй като я гледам е и с гуми далеч по размер от стандартните.Всичко това знаеш естествено играе голяма роля.Замисли се,обаче ако е в заводския си вид докъде ще стигне с тоя клиренс отпред от около 20-21см.Та това ми е мисълта,защото човека писал темата си търси нещо стандартно,а не подобрявано за състезания.А специално в стандартния си вид Ферозата не е нищо особено като проходимост-както писах отпред е доста ниска и то в цялата си площ-/за разлика от Саморая/,отзад пък ресорите и са на една педя от земята.Иначе като здравина-ЕВАЛА на Японците.Дано не съм засегнал никого-просто за мен е такава реалността.Ако ще говорим вече за мерене на проходимост,то почти всяка една машина може да се докара до прилична такава с нужните подобрения,какъвто е и твоя случай.

Коментар

Оценявам горните две мнения. И двете са здрави джипки. И двете си имат своите плюсове и минуси.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да (TigerHunter) има нещо съмнително в тази, сигурно ще е бита отпред стабилно и ще е слагал маска от по новите. Иначе какво ще кажеш за тази, която колегата ми е пратил от Русе 90год. за 3300лв, така на снимките като я гледам има какво да се прави козметично по нея, но се обадих на човека и той ми твърди на 100% че няма никъде гнило (а се вижда че има ръжда в долония преден край на дясната врата) и че всичко по нея работи, също така има газ и каза че перфектно работи и на газ и на бензин и няма никакви проблеми, така че се чудя дали да не ида да я видя, въпреки че е по старичка може пък наистина да е добре стопанисвана и запазена
                HONDA Civic 1.5 vtec D15Z3
                Audi A3 1.9 tdi
                Opel Frontera B 2.2i

Коментар

(Ivan_Botevgrad) Прав си че Самурая е по проходим, миналия ден карах един из едни калчища но не мисля че е кола като за мен, прекалено е спартанска и за асвалта хич не става, затова по съм се спрял на Фероза а като алтернатива може да е и Витара, а не Самурай
                  Audi A3 1.9 tdi
                  Opel Frontera B 2.2i

Коментар

Колегата които е писал по горе, Ганев, гледам и тои е от Русе дали не може да се разберете да я погледне. Личи си, че е ферозаджия от сой. Ама и да не е тя се ще излезе и твоята кола, съветвам търпение /като при риболова/.
                    Иначе аз много се кефя на моята защото смятам, че отдавна е умряла като кола, ма тя па зе че възкръсна и хич не ми дреме козметиката.

Коментар

Първоначално публикуван от altuning Преглед на мнение
                      Да (TigerHunter) има нещо съмнително в тази, сигурно ще е бита отпред стабилно и ще е слагал маска от по новите. Иначе какво ще кажеш за тази, която колегата ми е пратил от Русе 90год. за 3300лв, така на снимките като я гледам има какво да се прави козметично по нея, но се обадих на човека и той ми твърди на 100% че няма никъде гнило (а се вижда че има ръжда в долония преден край на дясната врата) и че всичко по нея работи, също така има газ и каза че перфектно работи и на газ и на бензин и няма никакви проблеми, така че се чудя дали да не ида да я видя, въпреки че е по старичка може пък наистина да е добре стопанисвана и запазена

Можеш да се посъветваш и с колегата Радо Генев, който ти е градски, но и той би ти казал горе-долу същите неща.
                      За пореден път казвам, това че има избило ръждица тук-там по калници и врати, не е проблем. Проблеми можеш да имаш единствено с изгнило шаси!
                      Да , тази на колегата от Русе ми изглежда добре запазена , но все пак трябва да си я видиш на живо ти. Има и доста добри гуми, които за твоите изисквания, ще вършат идеална работа. Струват доста, ако тръгнеш ти да си ги купуваш нови, а са едни от най-добрите АТ-та.
                      Единствено не ми радват окото разните престилки, подброни и разширители. Аз веднага бих ги махнал, иначе гората ще си ги вземе.
                      Годината, аз лично не бих гледал толкова. По-важно е състоянието. Има и по-нови на години, пък далеч по-големи таралясници.
                      Мойта е в това число
                      Успех, колега и дано се видим в нашия подфорум!

Коментар

Първоначално публикуван от altuning Преглед на мнение
                        Не се хващайте толкова за годините, а гледайте състоянието. Дали е 90 или 95 е горе-долу все тая.

Коментар

Утре мисля да ида да прегледам тези http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...708&f1=details

пича ще речеш че на килограм ги е купувал Ще ида да видя някоя от тези 5-те дали ще ми грабне окото и дали ще мога да го спазаря, ако ли не идната седмица ще направя един тигел до Русе и ако е така както я пише и както ми твърди човека, до края на седмицата може да попиша и в другия форум (по марки)
                          Audi A3 1.9 tdi
                          Opel Frontera B 2.2i

Коментар

Абе, по възможност гледай, да не е австрийска.
                            Така, за всеки случай

Коментар

Да досега две австрийки гледах, едната беше доста угнила, а другата замаскираната за която писах. Тези ги пише че са от Холандия, там пък интересно за какво са ги ползвали, то в Холандия няма и един баир, и навсякъде асвалт

Хехех браво Радо, това клипче в снега направо ме изкефи, тя ферозата по проходима от Г-класата излезе
                              Аз съм я виждал из Габрово ферозата ти, и тя въобще не изглежда като заводска
                              Последно редактирано от CarTest™; 08-05-10, 11:23.
                              Audi A3 1.9 tdi
                              Opel Frontera B 2.2i

Коментар

Баце кажи нещо повече за твоята фероза че и аз съм се спрял на нещо такова но не знам кои са по добри 16v или не пък и четох тука че над 93г не се намирали части

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X