Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land rover Range rover 2.5 tds

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land rover Range rover 2.5 tds

Здравейте мисля даси купя Land rover Range rover 2.5тдс 1996г.Щего карам повече на асвал и искам да знам колко километри може да дига. Какво мислите за модела и на какво трябва да гледам преди да го купя.Знам че дава поблеми в електрониката.Предварително благодаря ви за отговорите.

До: Land rover Range rover 2.5 tds

Може би Голфче, а? За какво ти жипка като смяташ да се правиш на Шумахер?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Грешно сте ме разбрали. Ще го използвам за лек off road.
      Последно редактирано от cveti; 25-04-10, 14:19. Причина: Правопис

Коментар

Аз съм вдигал 160 просто за проба,можеше и още .Но все пак не е лека кола.Помисли преди да избереш,кола не се купува всеки ден,аз смених 11 за две години и още не знам какво ми харесва,само знам че трябва да е високо и 4*4.

Коментар

SUV ,боздугане,мощен и японски.

Коментар

+1 голфа като те слушам.
            --------------------------------------------------
            [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
            [/FONT]

Коментар

Голф, много ясно ! Ама двойка, тройката не що не ме кефи много.
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Че той Голфа и за офроуд става, приятелю ))))

Коментар

Първоначално публикуван от denis_1903 Преглед на мнение
                  Здравейте мисля даси купя Land rover Range rover 2.5тдс 1996г.Щего карам повече на асвал и искам да знам колко километри може да дига. Какво мислите за модела и на какво трябва да гледам преди да го купя.Знам че дава поблеми в електрониката.Предварително благодаря ви за отговорите.
                  http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/5337.html
                  Дават го 162 да вдига - значи би трябвало около 175 по километраж, без да е пипано нищо. Като бутнеш това-онова ще може и двеста да вдига.
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Щом главния въпрос е колко дига , ясно. Сигурно 160 ще ги дигне но за около 30 мин. набиране.
                    Навремето преди да купим служебния МЛ , карах един Рейндж с този двигател. Като го настъпиш до дупка и изчакаш 2-3 мин и вече си ускорил.
                    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                      ........Сигурно 160 ще ги дигне но за около 30 мин. набиране.
                      ....
                      Ми тогава до 200км ще трябва да го засичаме с календар.

Относно въпроса: Колега ако ще го карате като спортна кола и държите да е Range rover замислете се за 4.6 V8 .Има доста изписано за П38 като за начало ето една тема http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=4147 .
                      . LRE Bulgaria.
                      RRC SE V8 91г.

Коментар

Land rover Range rover

На колко килограма може да издържъ зания капак на багажника на Land rover Range rover п38 и въздушното окачване колко дена може да стои повдигнато когато сичко по окачването и нормално

Коментар

До: Land rover Range rover

Капака държи докато се скине, а окачването ако Сичкото му е наред държи няколко дена...ама досега никой не е виждал такова.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

как мога да разбера че въздушното окачване има проблем.
                            Кото купе Land rover Range rover най-много на какво трябва дагледам

Коментар

До: Land rover Range rover

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Капака държи докато се скине, а окачването ако Сичкото му е наред държи няколко дена...ама досега никой не е виждал такова.
                              А-а-а грешиш аз имам едно(окачване) за фон на календара вече три месеца го гледам и въобще не е мръднало
                              . LRE Bulgaria.
                              RRC SE V8 91г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X