Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за вашето мнение???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за вашето мнение???

Здравейте на скоро реших да си купя Джип,поради причината,че ходя на риба (сблъсквал сам се с някой проблеми на обикновенните коли в горски условия),аи заради нашите хубави пътища.Така,че на кратко искам Джип,които през пoвечето време ще го карам в града но като реша да ходя на риба да не ме разочарова и да си остана в гората заради някой дъжд или наклон с комбинация от кал.Незнам на какъв по точно да се спра,според парите с който разполагам са два вариянта -> SUV-Джип малко по млад на години или Джип доказан offroad на по дърти години,се пак и годините си имат значение това ме обърква.Моля за вашето мнение и благодаря на всички предварително

До: Моля за вашето мнение???

Под Джип имаш предвид Jeep, или какво да е 4х4? За риба ще ти върши работа какво да е с достатъчен клиренс и прилични гуми. Прецени си какви изисквания имаш и колко си склонен да похарчиш, като си сметнеш и едни 500-1000 лева за последващо обслужване.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Привет, колега и добре дошъл!
      Това с годините е нещо като всеобщо недоразумение. Статистически по-здравите коли (джипове) са по-старите. Сигурен съм, че четейки темите из форума, ще намериш своя.
      Успех ти желая!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Имам предвид Джип с 4х4 ,мисля че горe сам описал кое ме обърква и защо немога да преценя(един джип с бавни и барзи е по-добар от един само с 4х4 но и годините си имат значение)

Коментар

Привет и от мен и добре дошъл!До колкото разбрах ти трябва нещо,което да е ненадминато както на пътя,така и извън пътя или нещо бъркам? Чееее такъв 4х4 едва ли ще намериш!Като за начало трябва да си наясно със себе си дали ти трябва истински офф-роудър /за който годината на производство не е толкова от значение/ или някой компактен СУВ /по-нов,по-лъскав,по-комфортен и с повече екстри/. Както и парите,които си готов да дадеш за покупка на самата база,а и след това за самата поддръжка.Идеален 4х4 няма! Всеки си има както положителни,така и отрицателни черти.Попрочети написаното из форума и се ориентирай към някой марка и модел.Джипове много-Митсубиши,Мерцедес,Нисан,Тойота,Ленд Роувър,Уаз както и много други.Вече ти си преценяваш,кой от тях,би задоволил нуждите ти!УСПЕХ от мен!

Коментар

Колега,мисля,че това е твоето 4х4-http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=89336.
            Успех,и като си купиш 4х4 да го покажеш.
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Хубво е да си малко по-конкретен: Къса или дълга база искаш, само за риба ли ще го използваш или и за всекидневен (семеен) автомобил, какви пари си подготвил, проходимост ли търсиш само или и комфорт on-road и т.н.

Коментар

мога да ти предложа гранд витара 1998 година десен волан, пиши на ЛС ако те интересува
                Aprilia 125 1991
                Bashan 200c 2007
                Suzuki Vitara 1.6 16v 1993
                Suzuki Grand Vitara 2.5 1998

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X