Здравейте на скоро реших да си купя Джип,поради причината,че ходя на риба (сблъсквал сам се с някой проблеми на обикновенните коли в горски условия),аи заради нашите хубави пътища.Така,че на кратко искам Джип,които през пoвечето време ще го карам в града но като реша да ходя на риба да не ме разочарова и да си остана в гората заради някой дъжд или наклон с комбинация от кал.Незнам на какъв по точно да се спра,според парите с който разполагам са два вариянта -> SUV-Джип малко по млад на години или Джип доказан offroad на по дърти години,се пак и годините си имат значение това ме обърква.Моля за вашето мнение и благодаря на всички предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за вашето мнение???
Свий
X
-
До: Моля за вашето мнение???
Под Джип имаш предвид Jeep, или какво да е 4х4? За риба ще ти върши работа какво да е с достатъчен клиренс и прилични гуми. Прецени си какви изисквания имаш и колко си склонен да похарчиш, като си сметнеш и едни 500-1000 лева за последващо обслужване."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
-
Привет, колега и добре дошъл!
Това с годините е нещо като всеобщо недоразумение. Статистически по-здравите коли (джипове) са по-старите. Сигурен съм, че четейки темите из форума, ще намериш своя.
Успех ти желая!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Привет и от мен и добре дошъл!До колкото разбрах ти трябва нещо,което да е ненадминато както на пътя,така и извън пътя или нещо бъркам?Чееее такъв 4х4 едва ли ще намериш!Като за начало трябва да си наясно със себе си дали ти трябва истински офф-роудър /за който годината на производство не е толкова от значение/ или някой компактен СУВ /по-нов,по-лъскав,по-комфортен и с повече екстри/.
Както и парите,които си готов да дадеш за покупка на самата база,а и след това за самата поддръжка.Идеален 4х4 няма!
Всеки си има както положителни,така и отрицателни черти.Попрочети написаното из форума и се ориентирай към някой марка и модел.Джипове много-Митсубиши,Мерцедес,Нисан,Тойота,Ленд Роувър,Уаз както и много други.Вече ти си преценяваш,кой от тях,би задоволил нуждите ти!УСПЕХ от мен!
Коментар
-
Хубво е да си малко по-конкретен: Къса или дълга база искаш, само за риба ли ще го използваш или и за всекидневен (семеен) автомобил, какви пари си подготвил, проходимост ли търсиш само или и комфорт on-road и т.н.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар