Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся Кия Соренто

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся Кия Соренто

Здравейте колеги, решил съм да си купя едно джипче кия соренто от 2004 или 2005 год. без 2003(че много лоши неща се чуват за тая година)2,5 дизел с ръчна скоростна кутия до около 15000 - 15500 левчета, но вече цяла седмица обикалям страната(тва не беше Пловдив,Бургас,София, че и Варна) и всеки път хвалените по телефона коли се оказват кошници.
    Молбата ми към вас е ако някой , някаде разбере или чуе, че негов познат продава такъв джип и наистина е в добро здраве да драсне един ред с някъв тел. или някоя снимка ако може, че вече в чудо съм се видял
    Моят тел е : 0899138313 - Янчо
    08888 седем шест 888

До: Търся Кия Соренто

Здравей, колега! Изключил ли си търсенето в чужбина ( Германия, да речем )?
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

не не съм го изключил, но в немското мобиле ми излизат цени по високи от тези в БГ, явно трябва да стане с човек от там
      08888 седем шест 888

Коментар

Ами сигурно има защо да са с по-високи цени

Като пример само: Имаме един (от многото) автоджамбаз и колегата ми му следи офертите и виждаме кога докарват нови коли, че сме почти съседи, та докара некоя кола и туп- цена 9000лв след има няма седмица 7200лв мине още некоя седмица и смъкне още някоя стотачка и те така. Една проста сметка и разбираш, че за да сваля с такива маржове цената колата е кошник, ама в началото е най-най-нов внос и цена космическа, после вноса не е толко нов и почва надолу и те така, ако има шаран за най-най новия внос да скача .
        А иначе по най високата цена го докарва като що годе хубавите и по-скъпите в mobile.de ама като вземе да смъква и ти се избистря картинката.
        Ако познаваш някой джамбаз, или поне познат с некой твой приятел си мисля, че варянт да му поръчаш да ти търси читав екземпляр, с евентуално някв'о капаро. Като така малко от малко ще му е стимул да ти намери добра кола и веднага си прибира печалбата (естествено да мине на проверка при майстор, все пак )
        Успех.
        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Последният път като ходих на Горубляне имаше един такъв лек ветрец и като застанеш между определени коли смърди на прясно боядисване та не се трае. Отвътре кошниците тъпкани с екстри и на цени по-ниски от най-ниските в Германия. Обаче, като се вгледаш в педали, волан, дръжки, колани, пластмасата в интериора и ти става ясно, че се опитват да ти шитнат кола на поне 250-300 хиляди километра като такава за 100. Гледал съм фирмени на по 100 хиляди карани основно от собственици на фирми измити отвътре. Масово тия коли изглеждат като фабрични нови. Гледам и на Горубляне на по "100 хиляди". Разликата е твърде голяма. Та не се чуди защо в Германия или втора ръка от вносител е цифра.
          Vitara 2.0 V6
          Honda CRV (Gen 1)
          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
          ВАЗ 2131

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X