Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за и против Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• за и против Freelander

здравейте,

колебая се за Land Rover Freelander. Интересуват ме за и против и най вече мненията на хора които имат опит с този автомобил. От към проходимост придобих представа от разни клипчета из нета и най-вече от това сравнение http://www.youtube.com/watch?v=LftySv2zpHk (може да кажете и мнение колко е независимо това сравнение, аз съм напълно бос в този клас автомобили).
    По скоро ме интересува колко са здрави тези джипки (бензин и дизел), чета мнения из нета за разни раздатъчни кутии и т.н. От къде идва проблема и скъпо ли е да се оправи и т.н.
    Не искам по голяма джипка заради доста по скъпата поддръжка, големия разход на гориво и габарити тъй като ще се кара в града всеки ден. Общо взето съм се спрял на този среден клас - малко по-проходими от нормални коли и не така големи и лакоми като по-големите си събратя.

мерси предварително на всички

До: за и против Freelander

Мани-бегай..Туй клипче нали се сещаш,че е рекламно и могат да изкарат всичко,за квото е платено да бъде..Иначе като ПОДДРЪЖКА ще ти излезе по скъпо и от Q7 май,щот ша трябва постоянно да го поддържаш..Харесва ми външно,но аз лично никога не бих си го купил.
    По-компетентно могат да се изкажат притежатели на FreeLander.
    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Mи и аз това си мисля че може да е рекламно, но предполагам, че тук има хора които могат да се изкажат по компетентно дали е рекламно или по-скоро са реалните възможности на тези автомобили.
      Последно редактирано от frenchev; 07-04-10, 16:11.

Коментар

Колега, започни от тук:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=66
        Сигурен съм, че ще намериш отговор на поставените въпроси.
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

За твоите нужди загледай хондите. Послочивично здрави и надеждни, добро поведение на пътя, много поросторно и удобно купе. Системата им за 4х4 е подобна на Фрито но за разлика от него проблемите и се свеждат до смяна на маслото на 50-60к километра което в момента струва около 36 лева. Друго общо взето рядко им се поврежда /биелетките им се сменят но и те не са цифра/ а колата е направена много удобно за поддръжка. Не разбрах какви години кола търсиш но ако търсиш по стара /примерно към 10г/ може да намериш японско производство и ще си доволен. Данъка им е по висок, от на фритата /поне що се отнася до дизелова версия/ защото мошноста е доста повече.

Коментар

Здравейте,и аз като всички тук се чудя какав модел джип да си взема.То е ясно ,че като всеки друг Българин си търся джип,които хем да евтин хем да е красив,дежден с евтина потдръжка.Моля помогнете ми в избора си.Освен на Роувар сам се спрял и на Опел Фронтера.Аз си тярся джип по скоро за зимни условия ,които 6те баде каран само в герада и мн се чудя какав да е моля помогнете.

Коментар

Мисля,че трябва да се почне стова,какъв бюджет има на разположение и колко пари са предвидени да се отделят за първоначална смяна на консумативи и части.За какви цели ще се ползва,дали е градско или дали ще има и някакво излизане изън пътищата,пък било то и лека офроуд заигравка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X