Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам проблем: Mitsubishi Pajero 3000 или Toyota Land Cruiser 90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам проблем: Mitsubishi Pajero 3000 или Toyota Land Cruiser 90

Офф. То онова беше от кризата на средната възраст. Ти остави това ами си купих и един Патрол във вид на скрап. Опатролих се, ама ме е срам да се похваля

Ако мога да накарам жената да кара джипка вероятно щеше да кара къса ТЛК90 Д4Д автомат.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Ти остави това ами си купих и един Патрол във вид на скрап. Опатролих се, ама ме е срам да се похваля

.
      Ами честито де,а тези дето са за скраб са по интересни при тунинга-там тръбката е друга
      Последно редактирано от Yaro; 06-04-10, 14:25.

Коментар

Колега вземай Тойотата,ако можеш и не му мисли,ако ли не за каквото имаш възможност

Коментар

Питах жената-каза Тойота (кара такава от година и половина)
          Според нея е перфектната градска кола.
          0+

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Тойотата естествено. Да напомням ли, че "Колата отпред е винаги Тойота" и "Накрая всички си купуват Тойота"
            а след тойотата избират паджеро
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=51641
            емил златков
            паджеро 2.5тд
            ве стром 650

Коментар

Ако приемем въпроса, така както е зададен - ТЛК-90, каквато имам, а колкото до Патрола ,имам Y-60 -този от аватара - няма нужда от шофьор, кара се още по-лесно/съединител със серво/.
              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
              ... turn on your A/С !

Коментар

Паджерото си е достатъчно солидно като конструкция, сравнено с терано, то последното е като лек автомобил.Всичко на паджерото е в пъти по-презапасено.
                ТЛК 90 и паджеро 2 като идея - почити еднакво окачване.Суперселекта на паджерото , като че ли дава някакво предимство във възможностите/по- скоро в идеята за по-нисък разход, особенно ако ще има дълги асвалтови преходи/.90/ката е перманентно 4x4 през междинен диф.
                И двата джипа са достатъчно здрави, паджерото е по-разпространено, но пък е по-малко.Тоyota - хубав дизелов двигател, паджерто-хубав бензинов двигател...ми де да знам.Аз бих взел по-запазеното.

Коментар

Абе странна работа, но и аз реших да попитам жената какво мисли. Не, че е карала хиляди джипки, но има представа, а и е рибарка. Ще си позволя да цитирам мнението и: налифтена Тойота дълга база. Щото, видите ли, Паджерото било като камион
                  женска му работа...
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз също не разбрах за кой двигател на Паджеро става дума, но (явно) няма кой освен 3.0 V6. Какъвто и да е разхода и вървежа на този все си мисля, че ще върви поне колкото 1KZ-TE (125к.с.) а на газ ще падна под 3.0тд на Тойота като лв./км. Най-вероятно.

Избора и абсолютно субективен.

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                    Тойота,колега.Заради това ,което е описано в стотиците теми тук.Заради това ,че Тойота не създава дребни ядове,ако има нещо правиш го и после караш,караш,караш.....Заради мотора на Тойота-кой е по-здрав от него ?

ПП Разбира се всеки си има мнение.Това по-горе е моето.
                    Макар, че много обичам Тойота, подобни 'патриотични' изказвания не помагат. Да оставим настрана, че не са и вярни.

Коментар

Само дпопитам, някой слага ли на везната цената на частите?
                      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнение
                        Само дпопитам, някой слага ли на везната цената на частите?
                        Има ли драстична разлика? За японски автомобили говорим все пак. Предполагам Тойотата е малко по-скъпа?...

Коментар

Леко отклонение от основната тема: има ли някой личен опит и познания за Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI GL?
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                            Леко отклонение от основната тема: има ли някой личен опит и познания за Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI GL?
                            Личен опит нямам, ама точно тоя двигател нещо го недолюбват, до колкото знам. А и вече далеч не е джипка, колкото класическата 2-ка.

На мен ми е симпатично коле, но само толкоз.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

...и е съвсем малко по-голямо от Витарата
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X