Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 2.1 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Cherokee 2.1 TDI

Здравейте драги колеги!
    Тъй като скоро реших да се оборудвам и откъм четириколесната страна на оффроуда(ще се насоча в разходкаджийския клас) и да пооставя малко моторите,започнах да се оглеждам за някоя що-годе сносна джипка.
    Горепосочените модел и марка са краен резултат от продължителна селекция.Единствено обаче,че нормалното Чероки,което е с 2.5 литров мотор,му се приписва 12 литра и нагоре разход на гориво(на 100 километра).При това положение обаче,отивам точно на границата на бюджетната линия определена за гориво и го оставих за краен вариант.Относно паджерото,което беше другата опция,дочух негативни отзиви за 2.5 литровия двигател. Така се стига до този момент.Харесал съм 2.1 литровия мотор на Черокито,но никаква идея първо какъв разход на гориво дава(по книжка естествено,все пак съм наясно,че теглото на ходилото определя разхода ) и второ дали не е пореден провалил се и пуснат в серийно производство експеримент.
    Много ще съм благодарен,ако получа някой и друг адекватен съвет или мнение,относно този двигател и като цяло този автомобил!

Благодаря предварително !!!
    Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
    Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
    Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
    Gilera RX 125 Arizona

До: Jeep Cherokee 2.1 TDI

Честито и приятно четене

http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=156
    Пътят е целта.

Коментар

Аз имам такова чероки. В града по задръстванията си дава 12/100, зимата с двата моста в града и на първа, втора отива и на 15, а извън града като си го крепиш с 80-90 гори около 8/100. Джипа е малко тромав, но на мене не ми трябва да бързам, а да стигна и ми върши иделана работа Интересно е зимата по баирите да гледаш как бегателните голфове, бмв-та и други пуснали аварийни и катерят едвам едвам, а ти с бавния джип си минаваш покрай тях без проблем. Малко е зор спирането, но предполагам ако има зимни гуми това ще отпадне като проблем, понежа аз карам с всесезонни.
      Jeep Cherokee 2.1td 94г.
      Volvo 460 1.6 газ/бинзин
      Jeep Cherokee 4.0i 97 BRC GAS
      Fiat Multipla 1.6i 16v BiPover 2001

Коментар

Много се чупят..и според мен не си заслужават парите по-добре Рейндж да си вземеш

Коментар

От: До: Jeep Cherokee 2.1 TDI

Здравейте ! Темата е старичка НО може да е полезна на някого който се колебае. Имам jeep cherokee 2.1TDI 1988г. - двигателят е на Рено, тромав е обачче е адски здрав. Имат проблем с перката за охлаждане като мине време силикона се износва и започва да позагрява в топлото време. Не може да движи с повече от 140Km/h , но за сметка на това вози по 1т багаж Белово-Юндула /който е минавал знае за какво става дума/ и то не малко пъти. Много здрава машинка никаква ръжда не хваща. Това е товарно конче не е направено за драг рейсинги но пък по байра на 2ра бавна няма равно.

Поздрави да но съм бил полезен !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X