Здравейте, искам да ме посъветвате за Mitsubishi Pajero Sport от 1997 до 2002 г.В момента имам Ford Galaxy, вършеше работа.Возех семейството има много добра возия, но така стана че ще трябва да я сменям с голям джип.Гледах и се консултирах с много хора и ме насочиха към няколко модела.Toyota Land Cruiser, Mercedes G класа, Mitsubishi Pajero Sport.И 3те ми харесват но в момента ми изкочи оферта за Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TDI 2000 г. на външен вид е перфектна и интериора е 6.Искам да ми кажете мнения за автомобила, как се държи на пътя, има ли проблеми някакви конткретно с двигателя и ходовата част и дали 2.5 TDI е достатъчно мощен за това купе, колко харчи?Благодаря предварително!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mistubishi Pajero Sport
Свий
X
-
До: Mistubishi Pajero Sport
Не си писал какви са ти изискванията към джипа,къде и за какво ще го използваш.И не на последно място какъв бюджет си решил да отделиш.G класата е много добра и ако можеш да си я позволиш бих ти казал да я вземаш без да се замисляш.Тойотата също е добра зависи за какво ти трябва.Паджерото е най-евтин от трите...също добър,мотора не е слаб ако не очакваш от него кой знае какво,разход около 12/13.
-
До: Mistubishi Pajero Sport
Колега четене му е майката.Отдели малко време за четене във форума.Има всякакви теми и то все интересни.Почети и сам ще си отговориш на много въпроси.Успех с избора и покупкатаПоследно редактирано от ivanmp; 08-03-10, 21:03.Няма лоши автомобили - има лоши шофьори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар