Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terracan и CR-V 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Terracan и CR-V 2

Не е за вярване, ама имам снимки. Ето я, из искърското дефиле. Вече мина през поточе и се покатери малко... нищо сложно, ама то било много готино бе..

Коментар

От: Terracan и CR-V 2

Ако някой ми беше казал,че и аз ще я имам тая дилема,нямаше да повярвам!Ама живота си прави шеги със нас.Първо това лято счупих на двете коли двигателите,после поизхарчих от бюджета за джипка за по-сериозни работи(работата преди всичко),И ето ме сега сега се чудя CRV2 бенз.газ-безпроблемна и пъргава градска паркетина,само че почти без клиренс и с доста забляно двойно,или пък по-истинския но грозноват Таракан.Проблема идва от там,че въпросната кола ще я кара понякога и жена ми ,а съм 110 % сигурен че поне няколко пъти ще забрави да изключи двойното.Разбира се не очаквам някой друг да ми реши въпроса,и разбирам какви са разликите между двете коли,просто още не мога да реша!Сега докато писах се сетих,че ако вкарам един Форестър в уравнението,може би ще застане по средата!

Коментар

От: До: Terracan и CR-V 2

Ако някой ми беше казал,че и аз ще я имам тая дилема,нямаше да повярвам!Ама живота си прави шеги със нас.Първо това лято счупих на двете коли двигателите,после поизхарчих от бюджета за джипка за по-сериозни работи(работата преди всичко),И ето ме сега сега се чудя CRV2 бенз.газ-безпроблемна и пъргава градска паркетина,само че почти без клиренс и с доста забляно двойно,или пък по-истинския но грозноват Таракан.Проблема идва от там,че въпросната кола ще я кара понякога и жена ми ,а съм 110 % сигурен че поне няколко пъти ще забрави да изключи двойното.Разбира се не очаквам някой друг да ми реши въпроса,и разбирам какви са разликите между двете коли,просто още не мога да реша!Сега докато писах се сетих,че ако вкарам един Форестър в уравнението,може би ще застане по средата! ОППА без да искам я публикувах 2 пъти,второто май е за триене!

Коментар

От: Terracan и CR-V 2

Извади Теракана от сметките и ще си намалиш бъдещите главоболия. Вярно е и другото, че жена ти пък може тотално да откаже да кара Теракана и тогава главоболията да са по-малки. Ако си фен на големите жипки, погледни и Киа Соренто. За мен варианта с автоматична СК и автоматично 4Х4 е идеален за градско и лек офроуд.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X